Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Thursday, February 14, 2013

Update on life

Just a quick update on me haha... Susahnye alahai nk on9 esp berblogging sejak ada baby ni.. Busy semedang uruskn baby. Ni pon curi2 update guna tab je.. Tu yg terkedek2 menaip ni huh.. Xsempat nk on laptop pon. Guna tab je utk surf internet.. Masa skrg lebih afdal guba spent utk my 2 kiddos kan.. Sejak ada anak 2 ni mmg bz sket sbb xreti adjust masa lagi.. Baby afiy suka meragam mlm so time siang dia tdo mummy tdo sama lol... Nanti ada masa akan update my delivery story huhu.. Still trauma lg if terkenang time tu.. Later k... Babai

Thursday, December 13, 2012

My Last day

Tomorrow going to be my last day at work before having long vacation..yeay!! but a lot of works still not settle down huhu..byknye keje nak buat in so little time so today n tomorrow I stay up kat tpt keje to finish all dat..insya'allah dpt siapkan semua keje n kepala pon x serabut for holiday ni..kalau x nanti ada je org akan call tanya itu ini huhu...well baby still safe n sound in my tummy..xde tanda2 nak kuar awal except lately dah start rasa sakit pinggang n contraction yg manja2 tuh..braxton hicks s/thing...hopefully, I'm capable of finishing all my works!! byk2 keje sempat gak ko update ye kat blog mana keje nak siapkan hehehe ;p..ok bye for now...muah!! doakan I selamat deliver a healthy baby...chow...




xoxo

Tuesday, November 27, 2012

Sample#Jimat

Hi all...salam sejahtera ke atas kamu...oh yes, here I would like to share things dat u can do b4 delivery dat can save u a penny!! faham maksud saya??  Even not really much but every penny counts right?? The tip is quite simple actually, all u have to do is on9 and fill in the form to get free sample...I managed to fill all the form to get free sample for newborn diapers..from Drypers+Babylove+Huggies+Mamypoko+Petpet+Diapex etc...so each of the brand I managed to get 2 sample..yeay!! The latest arrived last week

It was from Drypers...yeay!!!

True...my baby will be wearing CD(Cloth Diaper) but untuk tempoh 10 hari awal haruslah pakai DD(Disposable Diaper) sbb time ni poopoo kan agak sedikit hitam n melekit n susah nak basuh so DD it is..so dats why I kumpul byk2 sample2 ni spy my newborn leh pakai n tgk mana yg sesuai di vontotnya hahaha..Even if I gi mana2 baby expo, I will get free sample..all u have to do fill in the form..I even drag hubby to do it too coz nanti dpt byk free sample lagik kan hahaha dasar cheapskate# dah byk I kumpul sample2 ni..xsempat amik gbr..so hopefully, tips ni berguna untuk parents out there yg cheapskate mcm I ni kahkahkah...

p/s- selamat mencuba...


xoxo

HKL#Clarks Warehouse Sale# Cuti

Salam, last Friday I was on leave yo!! had to go to HKL-ambil darah 2weeks b4 my real checkup 3rd Dis nanti..baru tingat kena gi amik darah so terus apply cuti n kebetulan check kat shoppingnsales ada warehouse sale brand kasut yg I suka pakai so zass terus ke sana after urusan kat HKL done..yeay!! 


Mama pun nak ikut coz she likes this brand as much as I do..Shoes is the only item yg I sanggup beli mahal  4 my own comfort..baju murah tarak hal janji kasut selesa..n biasanya nak kasut selesa it comes with expensive price..Clarks doesnt go cheap these days..fikir byk kali nak purchase (T_T)..It held at Club Drive Bdr Utama, just near The Curve n Ikea sana...senang je cari tpt ni..Thank God..mula2 ingat susah sbb tu gigih kuar awal nak carik tpt..sampai2 je sana around 10am++ camtu just nice but turned manusia ramai giler dah start queue up nak masuk...It took us around 40 mins jgk 4 entering the hall..We brought along Ammar n Aimy, bebudak lasak biasalah xreti duk diam..Aimy ok lagik sbb gegirl behave sket but my Ammar..man!! he couldnt stand still, nasib ada tokma n tab yg selamatkan keadaan hehehe..

see..tab is our life savor of the day!! bagi je tab terus duduk diam

The sea of human...tgk pon rasa nak pitam tapi masa tgh shopping segar bugar n bersemangat je hahaha...tgh memboyot pon giler shopping kahkahkah..dasar ppuan!!

 Aimy ketiduran Zzzzz di celah2...

 kasut2 yg melambak neh...

Me n mama main amik je kasut/sandal pelbagai size n fashion n colours pastu try2 je seme n yg xnak tuh humban je kat tepi dinding hehee...teruk perangai tp seme org pon buat yg sama..hehehe

me n mama took our turn to find the shoes/sandals yg berkenan di hati...while hubby bebas memilih kasut dia..hubby ni ada sifat cerewet pilih kasut so he was of his own..malas nak teman sbb tempat kasut female n male adalah berasingan hall...mmg time ni kena berebut bagai hapa dgn wanita2 lain yg mmg sgt agresif..yes thats d word!! I yg preggy ni pon kena tolak2 huhu (T_T)...nak kasut murah punya pasalkan...The shoes were so cheap compared normal price...ada sandal priced at RM80 saje..mana nak dpt kat kedai clarks diknon oi..Clarks adalah satu brand yg sgt payah bg sales even during festive season etc..so time warehouse sale je dpt beli...I managed to get sandal for work at half the price...ada sandal cun2 yg len tp xde saiz..payah org kaki kecik ni...biasa I pakai saiz 5 but utk Clarks spt kaki I shrink a bit sbb sll beli Clarks kena saiz 4..apakah??? maybe sbb Clarks ni saize agak besar sket...sempat gak rembat kasut utk Ammar at only RM90...so cheap!! and size tu last pair je, mmg rezeki Ammar..ada this one lady tanya but size dah xde..ilek pocik...V all yg masuk awal pon dah byk size abis, so I xsure wether yg ada tgh beratur2 kat luar tuh still ada sizes depa ke x?? Some of them came with office attire *mesti case larik dari opis ni semata2 nak g sales hahaha* I will do the same kalau ofis dekat dgn warehouse sales kuikuikui

We lost in time here hahaha..sedar2 dekat 3jam gak kat dlm neh..bukan main!1 nak masuk solat jumaat so kena chow..while hubby g solat at d nearset mosque, me n d rest headed to Ikea to have our lunch..kat sini pun manusia bukan main ramai...nasib dpt tpt duduk n I had to queue about 30mins just to get my order pttfff...n ada citer sket time beratur ni...ada sorg Chinese Uncle ni nak potong q mak tau!! sedap2 je ckp bagilah dia q kat depan mak hencik...dia dah tualah apalah bla bla...sakit lutut la *kalau sakit lutut buatpe nak kuar, pi duk umah diam2*..ewah ewah..xnampak ke I yg memboyot ni pon beratur tau xde minta simpati sape2 pon..sbb I xbagi so dia mintak dgn budak2 belakang I ni..so dorg bagi..lantaklah!! I pon golongan yg sepatutnya diberi keistimewaankan sbb preggy tp I xbuat pon camtu, n dekat2 nak kat tpt order tu, dtglah anak uncle tuh yg sihat walafiat muda belia...oooo rupa2nya uncle ni nak amik kesempatan je..buat simpati nak potong q dgn keadaan dia yg tua tuh..ada je anak yg sihat tuh knp xsuh anak dia je g beraturkan??? ggrrr....dasar!! nasiblah mak hencik xbagi potong kalau x...mmg aku geram!! cisss...xbaik buat camtu..amik kesempatan..bebudak yg bg tadi pon i dgr sokseksoksek xpuas hati gak pas tau!! nasiblah dik..sape suh awak bg tadi!!

p/s: xbaik amik kesempatan dgn menagih simpati org!!

tp disaat2 I geram ada gak Chinese couple yg baik hati tlg letakkan tray atas trolley sbb dia tgk I terkedek2 nak menunduk *yelah perut besarkan8 siap amikkan cawan lagi..alhamdulillah yg ni simpati yg betul ye, I xde buat2 muka kesian pon, dorg yg nak tolong


xoxo  


Thursday, November 22, 2012

 FAMILY VACATION 2012: A FAMOSA MALACCA

Few weeks back me n the whole family went to A Famosa for our annual vacation together...Last year dah gi CH so this year gi dekat sket due of me yg dah sarat xboleh nak travel jauh2...ni gi Melaka pon dia nyer sakit pinggang leh tahan gak (T_T) Redha je..dgn my Ammar yg cheeky x reti duk diam..nasib ada tokma yg jaga blhla mummy n papa manja2 duk depan hehehe...We went there drove of course *gila nak naik bas* 3 kete seme n this time around tambah dgn family paman&auntyma + makja n maknoi(my mom's sisters)...Bertolak dari umah KL around 11am camtu sbb biasalah dah ramai2 ni jenuh tggu masing2 siap..reach there around 1pm camtu..just nice for check in..If you wondering v all stayed at D'Faro Villa..rumah banglo attach dgn private swimming pool...bestnyerr..ada 4 rooms n 2 bathrooms n all equipped with a/cond..satu mlm RM500 sajee..but the rate depends on public/school hols..time tu rate mahal sket la...Villa ni dlm A famosa tuh...bestla rumah ni 4 me if u guys nak g reramai..kalau g sekelamin je better duk apartment or hotel sbb murah sket...jom cekidaut gambar je..letihla nak taip lelama..

mak jerung tgh bermandi manda miahahaha...sampai2 je terus terjun pool..

round swimming petang lak
budak2 sgt happy dpt swimming...sampai tangan kaki seme kecut2 
 Ammar rilex je swimming dgn pelampong tuh...sorang2 dia je...beranai terlebih..mummy yg duk bising2 kat tepi suh naik nak g siap2 dinner
 
 time ni dah sampai..camwhore b4 d food arrive...hujan punyalah lebat n tpt mkn kat Umbai tuh penuh org tau n just our luck, sampai je v all, ada satu group ni baru blah so cepat2 rebut tempat...

mkn kat cni...oklah jgk sbb dah lapar kan seme sebat muahahaha



nyum nyumm...sedapnyee seafood..

anak bujang saya...
the aftermath...burrppp..alhamdulillah

Mlm tuh blk banglo dgn perot kekenyangan..bebudak seme xnak tdo lagik..main je n kalau x hujan renyai2 mau dorg bantai swimming lagik tuh...Ammar n Aimy nangis rengek2 nak swimming but v all buat bodo..mlm tuh tdo mmg lenalah..penat swimming siang hari tu uoollss n ditambah perut kenyang...ammar pon xtau bila dia tdo tau2 bangun pagi ada terselit kat sebelah papa n mummy!!

my hubby yg giler jogging, time cuti pon jogging...jaga stamina katanye..yelah b

kanak2 riang..

pas blk jogging terus terjun swimming pool lagik..
dah2 mandi..moh kita siap2 ye anak2 sekalian...


papa taught ammar to swim...
see...terkedek2 dia swim..gerak2kan kaki n tau2 sampai dari ujung pool ke ujung pool lagi satu...pandai anak mummy!! nanti mummy hantar belajar swim ye...
tgh tunggu manusia2 lambat bersiap...nak check out n serang bandar melaka for lunch..

but b4 check out n berambus kuar dari A Famosa tu haruslah..
 
rombongan cik kiah bergmabar kenangan..gajahnyee mak hencik hukhuk (T_T)



bergambar depan rumah org kaya thailand mana ntah dlm A Famosa ni, tau2 pastu kena halau dgn guard dia kahkahkah...kedekut nak mam...

with aisya, budak kuat sentap pastu cengeng nangis...gegirl kan camtulah...

budget retis la tuh...

babai...see u next year family vacation reramai camni...pening kepala tp we had a blast..TQ Allah

Hopefully, next year dpt chance to do it again...amin...

xoxo




Monday, October 29, 2012

Ammar@2 years ++

the pix taken yesterday otw blk sekinchan...he insisted mummy to buy the sunglasses for him masa jalan2 kat JJ maluri!! kecik2 dah pandai nak handsome ;p


It's been such a long time I didn't update about my big boy Ammar...soon to be big brother..dah besar anak mummy tsk tsk...sekejap je masa berlalu...rasa baru semalam je I gave birth to him and now I'll give birth to my baby A in another 1months ++ huhu....takutnya contraction time menggiler tuh....Anyway, my Ammar is about 2 years n 5 months old...Still will be my baby forever

His milestone:

1) dah pandai bukak peti ais sendiri. carik air milo/ vitagen/ chocolate milk his fav padahal takde pun. 

2) he won't sleep with the lights on n if papa/mummy still watch TV outside..mesti nak dua2 ada atas katil sekali n pokpok dia...how I wanna teach him to sleep in his crib?? nanti dah ada baby, xkan nak berhimpit2 4org cam ikan sardin huhu...katil dahlah saiz queen je..

3) Sangat suka kucing, tapi ganas. kalau dapat pegang dia akan ramas n tarik2 bulu, maka I tak akan kasik pegang. bila tak dapat pegang, akan panggil kucing dari dalam rumah  "cat, come come" (cakap ulang-ulang kali)

4) Recognised n can pronounce 10 types of vehicle - car, moto, bus, lorry, basikal, aeroplane, helicopter, jetski, boat, train
 - hasil penat lelah showing him pix etc..now each time nampak if dlm car, akan sibuk tunjuk kat kita n sebut...tapi sebutan cam berikut

car -car
motor - moto
bus - bash
lorry - owi
basikal - ikal
aeroplane - epen
helicopter - otter
jetski - ki
boat - bot
train - ten

5) makanan favourite - Nasi + sup(any kind), nasi ayam, vege esp masak lemak putih kobis or steam brocolli n carrot..tp ammar is not a picky eater(mcm papa)..seme pun dia bedal


6) minuman favourite - milk(any kind), milo, vitagen

7) suka kiss n tarik kening orang tanpa sebab -____-" the other masa I bwk dia g playland berbayar kat JJ Maluri, dia boleh tarik diz baby kening *much younger than him* sampai baby tu nangis huhu..camnelah nasib adik dia nanti??? dia sebenarnya gerammm dgn kening org*i dont know why*...hope the phase will end soon...


8) dialog kalau nampak kapal terbang: 
Ammar: Ami (mummy) epen(aeroplane)..nak aik (nak naik)

Me: Okay
Ammar: Let's go bebeh 
(kemain-suka tiru org ckp- coz I suka ckp mcm ni dgn dia kalau nak gi mana2 heheh) 

9) Use "NAK SUSU TAK" if asking for milk...kalau kata xnak nanti dia nangis2 tanya lagi "NAK SUSU TAK"...sebenarnya tu cara if he wants milk..cam tanya kita nak ke x, ofcourse la xnak sbb tu dia gerammm...dia yg nak tp tanya kita ahahaha...suka ckp terbalik..open=close, close= open..poning kepala mak hencik nak faham



10) kenal & pandai sebut beberapa market n brand famous- Jusco, Tesco, Shell (sbb selalu isi minyak kat cni), magnum (aiskrim magnum ye bukan magnum nombor ekor lol), kitkat etc


11) vocab dah banyak dah...even still pelat..now in the phase nak buat ayat.

"Ami, nak andi" -mummy nak mandi
" papa works, ami works" -kemain sebut ssss kat belakang tuh hahah
"nak shush - nak shoes
"papa, nak akem" papa, nak ice cream - mintak icecream dgn papa je sbb mummy mesti xbagi
"ami, nak ikut" - mummy nak biskut
"ami, nak air lo/susu oket/gen"
 - mummy nak air milo/susu coklat/ vitagen
"nak  tab" (nak main game kt tab) 
"ami, anas on ekon
- mummy, panas on aircond -amboiii kemain asyik suruh on aircond je bila masuk bilik
"ammar yak" (kalau berak) - now we all tgh ajar potty train utk ammar, siap beli potty trainee lagi yg letak kat toilet bowl tuh..harap2 berjaya..
"nak abed - nak angry bird" (nak pakai seluar/baju ade gambar angry bird) 

"papa ane"? papa mana
"nak ngok wi" nak tgk TV
"baby angis" baby nangis -if nampak ada baby tgh nangis, kalau dia nangis xpe pulak -___-"

12) dah kenal & boleh sebut beberapa fruits & vegetables - banana, rambutan, carrot, oren, durian etc
 (but pelatlah)


13) dah kenal mana satu car mummy n papa - b4 nak keluar akan tanya nak naik car sape?? if ckp mummy, laju je pergi kete mummy hahaha...smart boy!!

14) dah kenal hp mummy n papa- senang nak suruh2 buat keje amik hp hahaha...

15) his job now adalah buang diapers sendirik dlm tong sampah..just ckp "ammar go throw away into dustbin" laju je menonong gi buang kat tongsampah dapur..or letak baju kotor kat laundry basket..senang keje mummy anak dah pandai tolong buat keje ;p...kemas toy letak dlm tempat toy tp pastu sepahkan semula -_____-" n tlg amik remote astro kuikuikui..mummy n papa xpayah gerak pon, suruh ammar je...good boy!! 

16) panggilan utk family (my side)
oma - tokma
atuk - tokayah
ayayom - ayahlong
ayayang - ayahlang
budak -ayahsu (padan muka ayahsu*my youngerst brother* sape suruh suka sgt menyakat ammar panggil dia budak, kan dia ikut panggil ayahsu dia 'budak' hahaha)

tu je yang I ingat la setakat ni...If ada nanti I share lagi...sgt happy tgk anak membesar depan mata n dah pandai macam2..lagi2 tgh dia keletah ni..tggu bila ckp dah xpelat nanti mesti lagi best..Ammar, we love u so much...muahhhh



xoxo

Thursday, October 25, 2012

Salam Aidiladha 1433


HAPPY EID AIDILADHA for all my friends, students n families. Semoga Aidiladha kali ini membawa seribu makna buat anda...

Love <3 amp="amp" from="from" huggsss="huggsss" p="p">
Me+Mr.H+Ammar+Baby A


xoxo

Tuesday, October 23, 2012

Me@31 weeks

Hi all....I just wanna make a quick update on myself n baby...esok ada prenatal checkup again huhu..hopefully everything going to be smoothly before my delivery..I'm ballooning as usual..my weight is.....well let's not talk about it now...my baby is progressing very well the last time I checked with 1.3kg in weight n everything looks normal..finger cross the baby will be born healthy!! Let's see how I look like these couple of days...the pix taken bout 2weeks ago@29 weeks..




Can't wait for the lil' munchkin to arrive...xsabar nak g shopping brg baby..still didnt shop until now hehehe...2nd preggy ni everything last minute xmacam abg ammar dl...at 6months dah beli sikit2 brgnye...hehehe..skrg ni mood countdown nak cuti je..duk rilex kat umah...cepatlah Disember..

xoxo

Monday, October 22, 2012

Down Memory Lane



Phone berbunyi → BF/GF call → Mak ada kat sebelah → Lari masuk bilik → Kunci pintu → Cakap Slow-Slow.




p/s: is it happened to you before??? ;p



xoxo

My Routine...



As a working mum plus 1 and half kids hehehe *other half still inside tummy* I think I face the same routine almost everyday - weekday!! except weekend of course..Due of my long journey to office. It takes me about 30-40minutes driving to office sweet office so that means I have to wake up super early at 6am..kalau lambat dari jam 6am tuh alamatnya mmg kena drive over speed limit huhu..nak2 skrg ni jam di thumbprint telah dicepatkan 5minutes compared to usual (T_T) sapelah gatal tangan cepatkan tuh ggrrr..even 5minutes is so precious to me coz ini menentukan lambat n cepat dtg opis kehkehkeh..dasar!!!

So whatever...kalau sempat, I will make breakfast for me n hubby n some snacking for Ammar utk dibawa g rumah babysitter dia...selalu I prepared simple dish like french toast*roti telur-nama nak glemer jek*, or fried rice, fried noodle, western * consist of red bean+sausages+scramble egg*..seme makanan yg simple n easy to make...If x sempat then I will bancuh my susu/milo n bring to office..nanti boleh cicah dgn biskut..yummy!! Tapi tulah..if bangun lambat then otw g keje singgah beli kuih2 or nasi lemak ke apa then bwk g opis..tp if there is the case of super late then xsempat nak buat or singgah beli straight g opis je...then g ikut kawan2 mengeteh pagi2 which lately I find this very disturbing coz..there is lots of men out there *smokers esp* yg xrespect langsung pregnant lady/kids/org tua ke then pas makan terus sembur2 makanan syaitan n iblis tu merata..hukhukhuk...I so HATE THEM!! Sometimes I rasa lemas sgt n feel like yelling to them..so that's why I avoid to have breakfast outside...sll tapau je n mkn kat opis..tu pon masa beli tu tahan napas n bayar n jln2 laju2..huhu...sian perempuan pregnant 30weeks macam saya ni (T_T). I hope the gov will do something about it...tapi tulah...alahai..not in million years I guess..Para smokers yg gampang ni xkan kisah nak merokok merata..even dia tau ada baby/org tua/pregnant ladies di sekitar mereka..gampang sungguh! marah ggrrr...

Then after dat..works works works!!! until lunch time, biasa akan gi mkn luar with my mates n sll akan carik tempat yg paling jauh dgn para lelaki durjana yg suka merokok merata ni or sometimes I tapau je..that's much better..hati pun xsakit asyik kena asap rokok mereka..At 5pm I definitely thumbprint coz rumah jauhkan nak cepat blk jumpa tercinta. Usuallay I'm home around 6pm...masa blk xblh speed sbb sll ada je abg polis/JPJ nyorok merata nak saman huhu...so I will be very sopan driver n ikut peraturan kuikuikui...

Reach home..sll Ammar n my mr.h akan sambut n I will be straight to sofa n landing n tgk TV...baring2 je sementara nk prepare dinner n mandi afterwards...

yes..I'm the couch potato..
Kalau I super rajin then I akan tolak ammar naik basikal keliling taman tuh...exercise la kuar peluh sket kan..tp if super pemalas the I akan baring2 je sambil tgk TV hahaha...but dinner sll akan masak sbb I jenis dah prepare nak masak apa semggu awal..so ikan/ayam/daging/seafood ke seme dah siang masuk plastik siap2..nak masak nanti kuarkan je utk defrost then masak..lauk2 simple je pon janji perut kenyang..like the other day I masak kobis masak lemak n ikan goreng sambal...cincai2 je tp ammar suka..makan sampai licin pinggan..good boy!! patutlah lately mummy dah xlarat nak dukung...berat dah mencanak naik 13kg++..so papa, ammar is all yours hehehe..


lauk2 simple by monster chef hahaha..

Then, after maghrib n isyak prayer baru I akan tgk kain baju yg nak lipat dah meggunung tuh or kemas rak buku or sapu sampah etc...biasa mr.h will do the lipat baju part..I hate lipat baju..siapkan bakul kain baju ammar etc+iron baju for tommorrow then settle..baring2 lagi depan TV tgk citer apa2 yg best kuikuikui...baring je keje...around 10.30-11pm mesti nak tdo dah sbb takut pagi tersengguk2 kat opis ngantuk..now during preggy, mr.h nyer keje b4 I went to bed is to massage me hehehe..urut2 kaki sbb I sll cramp kaki lately huhu..bestnya...kadang2 sampai tertdo..Tq hubby! tp bila time bola jgn harap dpt treatment begini...mesti bola diutamakan..nyampah!! Waktu tidur Ammar pun sama dgn mummy sbb papa biasa tdo lagi lewat..ammar ni kadang2 ikut mood, time ok tuh lepas susu terus ZZzzzz..but time moody, macam2 nak..nak suh garuk la, nak suh bacakn bukulah...nak lompat2 kish baby la..macam2 kerenah..ppttfff n b4 sleep usually I'll read anything from novel to mags or anything even catalogue hahaha...saje nak bagi mata ngantuk cepat..then terus Zzzzzz...esok ulang benda yg sama

That's all my story for weekday...ni baru anak satu..anak dah dua nanti xtaulah sempat berbaring2 depan TV lagi x huhu...so what about you guys?? how's ur weekday? hectic? busy/relax? do share...

Wait...today is Friday right!! that means tomorrow is WEEKEND..yeay!!  *ciken dance*.I'm so looking 4ward for wiken sbb masa utk bgn a bit late n bermalas-malasan depan TV baring2...hehehe..baring je keje mana x comel kuikuikui

Happy Weekend everybody


xoxo


Thursday, October 18, 2012

Done

Yess....done purchased the mattress of my dream!! At last, we found Vono in Sg.Besar during lunch just now

Ergo Bed 800 Plus minus the bed frame


It cost us more than 1k mind u..terover budget 200...Thanks to hubby coz he is such a great bargainer...mmg muka tembok sgt..dari harga RM1899 terus dapat RM1200 after lots of bargaining+persuading+sweet talk...I'm not good in that area..Thanks hubby!! so lagi RM200 tu kena pocket from my purse la nampaknya -____-"...but as long as my dreams come true..nothing else matter even I have to fork it from my emergency account..nak tdo lena punya pasal

hopefully my posture will be like Maya Karin kuikuikui


But we didn't buy it because of Maya Karin is the miss ambassador mind u...We bought it coz I heard really good review from all my aunties,uncles, friends n even  my parents yg sgt puji this product...btw it gets 15years warranty..we'll see if this mattress last long enough...

Cant wait to sleep tonight Zzzzzz


p/s- need to change bedsheet n stuff...cepatlah kul 5pm nak blk tido ;p


xoxo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...