Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Tuesday, November 27, 2012

HKL#Clarks Warehouse Sale# Cuti

Salam, last Friday I was on leave yo!! had to go to HKL-ambil darah 2weeks b4 my real checkup 3rd Dis nanti..baru tingat kena gi amik darah so terus apply cuti n kebetulan check kat shoppingnsales ada warehouse sale brand kasut yg I suka pakai so zass terus ke sana after urusan kat HKL done..yeay!! 


Mama pun nak ikut coz she likes this brand as much as I do..Shoes is the only item yg I sanggup beli mahal  4 my own comfort..baju murah tarak hal janji kasut selesa..n biasanya nak kasut selesa it comes with expensive price..Clarks doesnt go cheap these days..fikir byk kali nak purchase (T_T)..It held at Club Drive Bdr Utama, just near The Curve n Ikea sana...senang je cari tpt ni..Thank God..mula2 ingat susah sbb tu gigih kuar awal nak carik tpt..sampai2 je sana around 10am++ camtu just nice but turned manusia ramai giler dah start queue up nak masuk...It took us around 40 mins jgk 4 entering the hall..We brought along Ammar n Aimy, bebudak lasak biasalah xreti duk diam..Aimy ok lagik sbb gegirl behave sket but my Ammar..man!! he couldnt stand still, nasib ada tokma n tab yg selamatkan keadaan hehehe..

see..tab is our life savor of the day!! bagi je tab terus duduk diam

The sea of human...tgk pon rasa nak pitam tapi masa tgh shopping segar bugar n bersemangat je hahaha...tgh memboyot pon giler shopping kahkahkah..dasar ppuan!!

 Aimy ketiduran Zzzzz di celah2...

 kasut2 yg melambak neh...

Me n mama main amik je kasut/sandal pelbagai size n fashion n colours pastu try2 je seme n yg xnak tuh humban je kat tepi dinding hehee...teruk perangai tp seme org pon buat yg sama..hehehe

me n mama took our turn to find the shoes/sandals yg berkenan di hati...while hubby bebas memilih kasut dia..hubby ni ada sifat cerewet pilih kasut so he was of his own..malas nak teman sbb tempat kasut female n male adalah berasingan hall...mmg time ni kena berebut bagai hapa dgn wanita2 lain yg mmg sgt agresif..yes thats d word!! I yg preggy ni pon kena tolak2 huhu (T_T)...nak kasut murah punya pasalkan...The shoes were so cheap compared normal price...ada sandal priced at RM80 saje..mana nak dpt kat kedai clarks diknon oi..Clarks adalah satu brand yg sgt payah bg sales even during festive season etc..so time warehouse sale je dpt beli...I managed to get sandal for work at half the price...ada sandal cun2 yg len tp xde saiz..payah org kaki kecik ni...biasa I pakai saiz 5 but utk Clarks spt kaki I shrink a bit sbb sll beli Clarks kena saiz 4..apakah??? maybe sbb Clarks ni saize agak besar sket...sempat gak rembat kasut utk Ammar at only RM90...so cheap!! and size tu last pair je, mmg rezeki Ammar..ada this one lady tanya but size dah xde..ilek pocik...V all yg masuk awal pon dah byk size abis, so I xsure wether yg ada tgh beratur2 kat luar tuh still ada sizes depa ke x?? Some of them came with office attire *mesti case larik dari opis ni semata2 nak g sales hahaha* I will do the same kalau ofis dekat dgn warehouse sales kuikuikui

We lost in time here hahaha..sedar2 dekat 3jam gak kat dlm neh..bukan main!1 nak masuk solat jumaat so kena chow..while hubby g solat at d nearset mosque, me n d rest headed to Ikea to have our lunch..kat sini pun manusia bukan main ramai...nasib dpt tpt duduk n I had to queue about 30mins just to get my order pttfff...n ada citer sket time beratur ni...ada sorg Chinese Uncle ni nak potong q mak tau!! sedap2 je ckp bagilah dia q kat depan mak hencik...dia dah tualah apalah bla bla...sakit lutut la *kalau sakit lutut buatpe nak kuar, pi duk umah diam2*..ewah ewah..xnampak ke I yg memboyot ni pon beratur tau xde minta simpati sape2 pon..sbb I xbagi so dia mintak dgn budak2 belakang I ni..so dorg bagi..lantaklah!! I pon golongan yg sepatutnya diberi keistimewaankan sbb preggy tp I xbuat pon camtu, n dekat2 nak kat tpt order tu, dtglah anak uncle tuh yg sihat walafiat muda belia...oooo rupa2nya uncle ni nak amik kesempatan je..buat simpati nak potong q dgn keadaan dia yg tua tuh..ada je anak yg sihat tuh knp xsuh anak dia je g beraturkan??? ggrrr....dasar!! nasiblah mak hencik xbagi potong kalau x...mmg aku geram!! cisss...xbaik buat camtu..amik kesempatan..bebudak yg bg tadi pon i dgr sokseksoksek xpuas hati gak pas tau!! nasiblah dik..sape suh awak bg tadi!!

p/s: xbaik amik kesempatan dgn menagih simpati org!!

tp disaat2 I geram ada gak Chinese couple yg baik hati tlg letakkan tray atas trolley sbb dia tgk I terkedek2 nak menunduk *yelah perut besarkan8 siap amikkan cawan lagi..alhamdulillah yg ni simpati yg betul ye, I xde buat2 muka kesian pon, dorg yg nak tolong


xoxo  


No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...