Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Saturday, June 25, 2011

Sape paling untung??

SEPAH dah pun dinobatkan sebagai Maharaja Lawak Season 1 tadi..mmg bestla lawak2 nye..buat kitorg ketawa pecah perut esp lawak 2nd tuh siap dafi lagik muncul hahaha...at last!! n 2nd yg I rasa best sgt lawaknye adalah Nabil..nyempat lagik mkn burger king tuh heheehe...but in my opinion la kan, sepah menang tuh disebabkan markah juri kasi kot..kalau I jadi juri pun I bagi full marks hikhikhik...lawak memamng menjadik sgt compared to jozan..but apa2pun for me contestant yg paling untung n kaya adalah NABIL coz dia dpt RM150k n dia xyah share dgn sape2 pun sbb dia kan lone ranger compared to the other contestants yg kena share2 duit derang..

1) Sepah - RM350k so bile dah bhg 3 dpt la sorg RM116k plus sorg
2) Jozan- RM250k divide 2 so sorg dpt RM125k
3) Nabil - RM150k dia guna sorg je xpayah share (^_*)v
4) Jambu -RM50k sorg dpt la RM25k

But apa2 pun yg paling untung dlm maharaja Lawak ni adalah ASTRO..abis dikaut seme untung korg SMS, langgan CITRA semata2 nak tgk ML ni huhu *ni termasukla kitorg* -_______-"

xoxo

No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...