Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Monday, May 30, 2011

Ammar 1st Bday Bash

Venue: A&W AU2 Setiawangsa
Date: 28 May 2011/Saturday
Time: 5.00pm-6.30pm
Theme:Fabulous RED

At last...Ammar 1st bday bash telah berjalan dgn jayanya..phewww...I would like to say TQ on behalf of Ammar for those yg sponsor Ammar bday bash ni hikhikhik...murah rezeki Ammar...cake baskin robbin, ayah long sponsor and bday package ammar pun tokma & tokayah sponsor half and half lagi mummy & papa la (^_^)...we had such a gala time today..lots of kids coming(ammar loves the crowd) and TQ also for the presents*I'm not going to buy any toys for ammar at least a year* Jimat duit mummy \\(^_^)// & TQ also for those coming yg ikut theme which is RED tp ada gak dtg pakai green/purple/blue ggrrrrr....(-_-)' tsk tsk

The party start at 5pm until 6.30pm...and the kids love the mascot and some of them scared of that poor bear hahaha....ammar mula2 pun takut but lelama sket nak gigit that mascot hikhik..funny tul ammar...so ckp byk pun x guna...lets pictures do the talking here....

bday boy yg sgt comel muaxx
mascot mr.bear yg ditunggu2...
tokma ammar n aunty aimy yg kecik tomey

with tokayah
ohw...kenapakah muka I camtu?? (T_T)
games for the kids
bergambar dgn family auntyma..
bday cake baskin robbin yg disponsor..tq
cake session
me with my old friends from high school..thanx 4 coming guys
pemenang guest dtg paling lambat dimenangi u all berdua (-_-)'
papa ♥ mummy
yummy cuppies...
some of the presents
ammar xde lesen so kalau bwk motor ni kategori mat rempit x ???
there are lots of pics kalau nak ikutkan...ada beratus2 but time consuming if nak upload and story here...I have life beside blogging okeh (-_-)"...

for ammar dear, eventho u not going to remember this event vividly but mummy hope u'll look back at this post and realised how much we love u..mummy and papa dulu dlm mimpi jelah nak buat bday party kat tempat2 camni *mummy celeb kat umah je n papa x pernah sambut bday buat party camni* so I hope u'll be grateful...be a good and obedient child, dont make trouble, respect the elders+friends+human beings..love ur family n friends and plsss dont do anthing I didn't do during ur age..huhu byk mummy nak ckp n nasihat but maybe later...

p/s-more pics on my pesbuk

xoxo

2 comments:

  1. walllaweeiihhh...meriahnya. mintak maaf sgt2 cik ita tak dpt hadir. ada urusan di gombak ketika itu. mcm2 persiapan utk majlis malam sebelum hari pernikahan. apopun, selamat hari lahir ammar, semoga menjadi anak yang soleh :-)

    p/s: tunggu hadiah yang tak seberapa dari cik ita dan ayah din ye :-D

    ReplyDelete
  2. BESTNYEE...saya pun susun 20 jari tangan & kaki minta maaf tak dapat g. ada program kat kolej sabtu & ahad arituh...rumah nodin pun tak dapat g
    hope ammar makin membesar sehat bagai johan
    n jadi anak yg soleh tuk mummy n papa

    ReplyDelete

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...