Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Wednesday, April 20, 2011

My lil' baby crab

Ammar 1st walk yang sempat dirakam..Sorry for the low quality of the video *sbb guna camera hp jek* but dont worry video ni TULEN hahaha...sbb apa title nyer "My lil' baby crab'..meh sekodeng...


video

hahaha..Ammar jalan mmg cam anak ketam yang comel sedunia kan??? tersenget2 jek..so comel..geram cam nak letak dalam handbag n bawak pi keje hahaha..*mummy berfikiran keji*...btw Ammar dah boleh menapak setapak dua dari start umur 10 months dah but ni yg paling jauh la dia dpt berjalan...At 11 months old dah boleh jalan..Impressive for his age..well done baby...w/pon mummy x berapa rajin bawak Ammar jalan atas rumput yg berembun pagi2 *ni petua nak anak jalan cepat tau!!! but Ammar cepat jalan gak..alhamdulillah...skrg ni Ammar dlm phase nak berjalan jek..abis seme dia redah..semua brg dlm umah ni dah x selamat n mummy kena kemas jek (>_<)

p/s- I watched diz video so many times n still rasa terharu (T_T) sampai nangis2..xsangka ammar dah boleh jalan..cepatnyee masa berlalu....

p/s2-adakah sbb I suka makan ketam time peknen dulu so anak pun jalan spt ketam??? mistery unsolved!!!

xoxo

6 comments:

  1. sy juga rasa sangat seronok bila tengok video ini. syabas, ammar!

    p/s: ammar dah besar, dah boleh jalan..tp saya br sekali je jumpa ammar. huk3, sadiss molek. kompomlah ammar tak kenal saya. ;-(

    ReplyDelete
  2. WA....AMMAR dah boleh jalan....cutenya...hehehhe
    tumpang hepi tuk ammar

    mekta....klo ammar tak kenal awk...saya lagik la dia tak kenal...

    ReplyDelete
  3. haha..xpe2 nanti bday ammar dtgla ye..

    ReplyDelete
  4. CHOMEL NYER.. AMMAR DAH DPT KAKI~ PENAT LAH AKAK NK LAYAN.. KIH3.. CONGRATS. TUNGGU;AH BILA BOLE LARIK NANTI.. MUMMY NGN DADDY MESTI SERRENDER TERJELOPOK KEPENATAN.. HEH HEHEEE..~~

    ReplyDelete
  5. hai ammar...(mummy ammar)...
    i pun tumpang gumbira u...tahniah tuk ammar...lps ni ammar kena rajin2 ajak mummy jalan...xtvt tepi pantai pulak....best tau ammar...boleh lari2 tepi pantai...cepat2 berlari pulak tau...love u ammar...dh slim la...

    ReplyDelete

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...