Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Thursday, April 21, 2011

Please accept my thank you with full of L.O.V.E (^_^)v

Semalam adalah harijadi I (tu fakta) n I was so overwhelmed by all the wishes that been pouring nonstop until midnight *thanx to all my family,friends n students* n thanx to FB gak sbb kalau xde FB confirm ramai x ingat my bday hahaha *including me* I pun sll je harapkan FB utk find out my friend's bday!! But dalam byk2 wishes tu I paling terharu sangat sampai nangis2 (T_T) bila baca THIS POST





My bff sanggup buat this post semata2 nak wish my birthday!!! Terharu sangat (T_T)..Actually I befriend with her start dari tahun 2007 masa awal2 jejak kaki di KKJN n somehow we click!! Rindu sgt time tu masa masing2 single mingle..Kalau wiken x blk konpem I akan hang out kat rumah dia yg walk distance je tuh..dari tingkap bilik I dah blh nampak umah dia hahaha kalau x pun mesti dia yg akan dtg umah I...Dialah geng kuar bekpes/lunch/dinner together..sbb we all keje lain bangunan, dia block C and I kat block A so if anything we just going to msg2 n ajak kuar..ayat msg mesti "jom..kat guard" hahaha..remember that?? Dia jugaklah yg I cari kalau nak mengadu/gosip/cerita apa2 je..kalau xsempat kuar kitorang akan chat kat YM/FB walhal satu ofis kan hikkss...and masa I pregnant n duk keseorangan kat sana, dia antara insan yg byk bg support n sll tolong I..sanggup drive I pi check up masa I dah sarat sgt n dah xlarat nak drive sbb kaki yg dah membengkak tuh huhuhu...Jasa dia mmg byk la yg I rasa x blh nak balas dah...Kitorg mmg blh masuk dgn perangai masing2 n so far as I concern..mmg xpernah gaduh or masam muka spjg berkawan ni...Yg I paling suka pasal my bff ni sbb dia mmg penyimpan rahsia yg sgt boleh dipercayai..u tell her secret konpem it's between me n her..so I trust her a lot...bday kitorg pun dekat2 je dlm bulan yg sama which is APRIL..sbb tu kot kitorg blh berkawan..

Masa I nak pindah dari KKJN dulu, I mmg rasa gembira masa dpt tau permohonan pindah berjaya but somehow I rasa sedih jugak sbb nak tggalkan kawan2 baik I kat sana...A night b4 my last day tu I mmg nangis a lot n I dont know why I cried..*I thought it's going to be easy* but it was not...Maybe sbb I tahu I xkan dpt kawan macam my bff lagi kot huhuhu...Byk kenangan dgn awak n sometimes kalau fikir balik rasa kelakar,sedih n etc kan??? Awak..kalau awak nak blk kampung jangan lupa singgah rumah ye!!


P/s- Skrg ni bila masing2 dah busy dgn family, dah jarang sgt contact each other..padahal there's internet n phone..nak ckp dial je kan?? sometimes saya segan nak call awak dah takut mengganggu or I dont know..I'm just being a lousy friend huhu (T_T) tapi walaubagaimanapun saya tetap anggap awak sahabat dunia akhirat saya..
 
P/s- kalau saya pergi dulu, tlg sedekah fatihah utk sy if awak ingat saya ye!!!
xoxo

2 comments:

  1. kompom azah akan terharu jugop baca post nih.

    bertemu kerana Allah, berpisah jua kerana Allah.

    best friends forever!

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday. :)
    best nye ade kawan macam tu. hehe. terharu jugak. T.T

    ReplyDelete

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...