Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Wednesday, April 20, 2011

Happy Bday to me..

Happy 29th 19th birthday to me..Cian xde org nak celebkan diz year (T_T) *mr.hubby hint hint*


Happy bday to me yg ke 19 yang telah disambut sebanyak 10 kali hahaha (^_^)....Can't believe I am 19 *yeah, rite in ur dreams*...so sebab my bday jatuh hari Rabu bday celebration akan dibuat diz wiken la..nothing special pun mebi we'll going out for lunch or dinner!! Three of us of course...no candle lite dinner n everything!! Present bday pun mr.hubby ckp nanti boleh pilih kat kedai buku *wawee sonok2*

Mr.hubby bukan sorg yg suka surprise2 n..so dia ingat nak wish pun dah alhamdulillah..pagi tadi dia call and suh dgr student dia nyanyi lagu bday reramai..guna student ko *free kan hehehe*..dah abis romantiklah dah tuh (^_^)..thanx hubby..w/pon hanya nyanyian lagu dah buat I rasa happy pagi ni..wawee \\(^_^)//

Sampai office tadi after breakfat terus check FB..mmg penuhlah dpy bday wishes from my friends,fam n also students..Thanx ya'll


ni antara yg wish setakat pukul 10am harini..
 Thanx to all the wishes..sempat cropkan sikit je masuk blog...Semoga orang2 yg wish kat I ni jugak akan sentiasa sihat dan comel ngehh..(^_*)

p/s- my bday for this year adalah special sbb dpt celeb dgn mr.hubby + ammar dlm satu bumbung yg sama..kalau x jenuh duk berjauhan jek..alhamdulillah...

xoxo 

6 comments:

  1. Alhamdulillah....tahniah yana. dah 29 ;-) semoga panjang umur, murah rezeki dan berbahagia selalu.

    ReplyDelete
  2. SETELAH LAMA BERJAUHAN, AKHIRNYA DAPAT BERSAMA GAK KAN ;)
    YANG LEPAS TINGGAL KENANGAN
    SEMOGA AWAK N FAI N AMMAR N BABY ++++, SENTIASA HAPPY N BAHGIE ;)
    NNTI KLO SY LALU SUNGAI BESAR, LEH SAYA SINGGAH TENGOK AMMAAR

    ReplyDelete
  3. mekta: tenkiu

    azah; meh2 singgah umah saya yg low cost ni hahaha..dpt jumpa ammar yg dah semakin cheeky

    ReplyDelete
  4. happy birthday kak!!!
    aik, kak azah mentioned baby+++..hehehe..ade kah?

    happy being 19th y/o...=P

    ReplyDelete

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...