Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Monday, April 18, 2011

Weekend@IKEA

Yes..we managed to squeeze ourself *hahaha* to Ikea last week (saturday)..Org punyalah ramai..nak dptkan parking space pun terpaksa bertawaf dua tingkat..berpusing2 cari spot..dgn perut yg lapar of course la rasa cam x sabar je huhu (T_T)..manalah dtg umat manusia seramai2 ni???? okeh fine..pas dah dptkan parking space satu bala lagik plak...berpusing2 gak dlm foodcourt IKEA tu nak dptkan tpt duduk and at last dpt gak *tu pun after I berdiri selamba je sebelah meja 2 couple ni dgn pandangan spy 'ko cepat berambus, xpayah nak borak lelama' hehehe keji*...janji dpt duduk kan??? (^_*)


Ammar pun sama..xsabar dah..lapar!!!

hurry up papa..pass to me..I'm hungry
lets camwhoring
tokma n tokayah ammar pun join...
multitasking-jaga anak sambil mkn hehehe..bersilang2 tangan papa

now u see
now u dont! - makan cam piranha sbb lapar sgt
Pergi IKEA memang semata2 nak mkn meatball je but turn out beli gak beberapa brg yg mmg xde pun dlm list huhu..mmg bahaya shopping xde list neh...

xoxo


No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...