Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Monday, March 21, 2011

MASKOM OLAHRAGA@ Stadium Sabak Bernam

Sejak 2 menjak dah jadik org Sabak Bernam cewahh...so kenalah menyokong Wilayah 3 Selangor kalau ada event sukan melibatkan seluruh wilayah kat kk mesia ni..so last week adalah minggu yg agak busy utk I n seluruh warga kolej yg terlibat sebab KK Sabak Bernam tuan rumah event tahun ni huhu..penat weh!!! I jadik AJK pencatat minit so duk je kitorg berlonggok kat atas tangga yg dorg panggil tangga kambing *entah camne dpt nama ni idok lerr teman tau* dah org panggil kan!!! best gak w/pon penat bangat..siang malam kena keje wehh..mau x penat...cian ammar kena duk dgn papa je kat umah time2 cuti sekolah la plak kan sbb tu papa x keje tp kena keje gak menjaga ammar...*tolong menolong kan membawa bahagia heheh* xpe b nanti syg banjer b milk tea bubble (^_^)

pencatat minit yg berjaya hehehe...abaikan kuku tanganku yg x trim tuh huhu..

paling x best kalau time refree(pegawai dari KOAM) nak lepaskan para peserta sbb dia akan tembak guna pistol tuh huhuhu...mak terkejut nyah..xkoser mak..asyik nak melatah je sbb terkejut huhuhu (T_T)

antara pencatat minit utk spjg event neh huhu..with cik anim (^_*) masih single but not available heheheh..jgn marah naa...

kat depan nilah yg org panggil tangga kambing...kelihatan dlm gbr para sukarelawan yg sgt rajin hehehe..tq u guys..

acara favourite yg I suka tgk..110m lari berpagar...huhu..suspen je tgk atlet2 tersungkur kena pagar tuh..

Event ni dah selamat berlangsung selama 3 hari 3 malam kat stadium sabak bernam start ari khamis sampai sabtu..pagi malam mummy kena keje ko!!! n resultnye..Wilayah Timur dpt johan keseluruhan, 2nd place Wilayah Johor diikuti Wilayah Selangor n last place sgt mendukacitakan my ex wilayah dulu Wilayah 4(N.9 n Melaka)...blk kena post mortem tuh knp blh kalah teruk sgt huhu...acara tambahan yg telah berlangsung adalah acara 4x100m pegawai (yg ni Wilayah 4 blh menang plak) n acara 50m utk para pengarah kolej hahahaha..lawak tul tgk pengarah2 yg dekat2 nak pencen tuh berlari sakan nak menang n x silapnya Pengarah Kolej Teluk Intan kot yg menang hehehe...

p/s- intai2 gak kot2 ada Pengarah KKJempol masuk bertanding ke x huhu..yang adoo!!!

xoxo





No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...