Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Monday, March 21, 2011

LARIAN BUAH PINGGANG

LARIAN BUAH PINGGANG

VENUE: DATARAN MERDEKA, KL
ROUTE: 5KM
DATE: 20 MARCH 2011
TIME:7.00AM
ANJURAN: KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA with collaboration PERSATUAN BUAH PINGGANG MALAYSIA
FEE: RM 20/person

Sgt best dpt join this event..bukan shj boleh menyihatkan badan but at the same time menyumbang untuk dana Persatuan buah pinggang Malaysia...

me n my cik abg yg dah ready nak larikss (^_^)

with my aunty yg sgt rajin join event2 camni...jaga kesihatan babe!!

peace (^_*)

Starting point

antara tpt yg dilalui spjg larian

kite minum dulu...

larik ke sight seeing ni huhu

saya berjaya sampai ke simpang ini hehehe..time2 hari biasa mmg xkanla amik gbr kat cni kan..tgh2 highway kot...

ada baik???

yeay!!! saya berjaya menamatkan larian w/pon di tpt terakhir huhu

en.suami managed to finish at 30th place hehe..dptlah medal..

some of the souvenirs that we got

Protect your kidney, save your heart...

masa kecik x puas main lompat2 hikkss

event ni mmg sgt baik la for me..pas lariks ad disediakan booth utk kite test diabetes,hb darah,blood pressure, check keadaan jantung n macam2 lagik...adalah 2, 3 booth yg sempat I kunjungi sbb booth2 ni sgt ramai org...dpt free gift pil calcium sbb dpt jawab soklan dgn tepat setelah mencuba kali ke3 huhuhu...


balik dari larian tuh terus shoot ke banting plak utk attend wedding sepupu I ...penat n sakit2 badan huhuhu..ni seme disebabkan otot2 badan ni terkejut dah lama I x larik n jogging tiba2 kena larik sampai 5km plak huhu..adeh!!!

xoxo

5 comments:

  1. best2. akak mmg rajin g event can nih . bgos2. keep up ur spirit!! banzai!!!

    ReplyDelete
  2. ko lari ke? aku tgk ko mcm jalan je..hakhak...

    ReplyDelete
  3. shim: yeay!! banzai hikksss

    syeda: aku lari sambil berjalan hehehe..blh gitu!!!

    ReplyDelete
  4. mantapla kakak and abg fai!!! woot...woot...woot

    ReplyDelete
  5. hehhe..akak jln jek, abg fai yg lariks..(*_^)

    ReplyDelete

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...