Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Wednesday, March 9, 2011

Kat opis korang ada x??

well..entry kali ni nak bicara pasal manusia2 yg ada kat opis..mind u, not every opis got one meh!! tapi i nak citer ni pasal overall la..kebanyakan opis di serata pelusuk dunia..nak dicakapkan manusia ni kan...kecuali kalau anda kerja dgn haiwan la..cam pengembala lembu ke..mmg xde opis kot huhuhu

baiklah....manusia2 yg selalunyee ada kat opis

  1. boss atasan yg cerewet ~ kalau awak ada bos yg baik..tahniah!! korg mmg beruntung besar
  2. kaki kipas/aircond baik punyerr...huh nyampah..mak x koser
  3. chipsmore - korg nampak kelibat org ni time punch card je...time len nak carik punyalah payah...
  4. org yg buat2 bz bwk fail sana sini - haram satu keje x pernah wat
  5. org yg dlm meeting ckp ken main ba d bomb tp satu keje x pernah wat
  6. internet bergerak - kat dlm badan dia ada wifi
  7. batu api atau kata omputihnyee firestone...hobi dia suka tgk org gaduh ~ satu kepuasan peribadi kalau dpt tgk org len bercakaran/gaduh bertumbuk..ni mmg stok2 hampes x leh wat kawan
  8. org yg dah blh rancang biler dia nak sakit ~ kes suka beli MC la neh..hek eleh..sakit betul2 baru tau
  9. mulut kuar laser ~ kalau ckp x nyakitkan hati org len mmg x keruan hidup dia agaknyee..
  10. org yg baik, toleransi, ada teamwork, kerja dgn tekun


so which one is yours???? 
tepuk dada mesti sakit tanya selera.....
renung2kan dan selamat beramal

xoxo

No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...