Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Tuesday, March 15, 2011

Dari Alam Angker........(mode seram)

huhu..nak dijadikan citer kan....stp tpt yg mummy keje mesti ada citer hantu or dlm kata omputihnyeee ghost story hehehe...mmg byk urban legend kite dgr pasal citer antu asramalah, antu jepunlah, antu susu, antu kopek n etc tapi kat cni mummy nak citer hantu yg sgt sensasi yg terdapat kat kolej komuniti sabak bernam huhuhu.....w/pon antu ni agak kurang popular dibandingkan dgn hantu2 yg dah diambil berlakon kat filem2 spt pontianak,kuntilanak,mat lampir,toyol n etc...

alkisahnyee..last wik ada student mummy yg histeria...xtau apa itu histeria blh check sendirik kat tenet...jgn malas2..nanti mummy rotan kang!!! okeh...student ni dikatakan telah diusik2 manja oleh penghuni toilet or kata pasarannya antoo toilet pompuan  tingkat 2(nama antu agak pjg sket)...sejak dah kena pindah duk makmal bahasa ni, mmg mummy guna toilet yg dikatakan agak berpuaka tu hari2 untuk urusan2 peribadi seperti.......ehem..xkan nak mention kat cni kot..faham2 jelah org pi toilet nak membuang segala yg xperlu oleh badan or org utara ckp melaboq....yess..mmg guna selalu sbb malas nak naik atas guna toilet staf...selama guna toilet tuh x pernah plak kena kacau ke apa..toilet ni mmg agak tersorok sikit n jauh drpd manusia2 sejagat sbb kedudukan toilet ni plg hujung sekali sbelah makmal yg mmg jarang stdnt guna...huhuhu...si budak ni ckp dia kena kacau dua tiga hari sblm dia histeria tuh..dia nampak makhluk Allah yg x sepatutnya dilihat oleh manusia spt kite ni...makhluk apa??? ontahlah..xsiasat dgn teliti plak..

 adakah seperti ini??????



atau

makhluk camni yg berpurdah ni???

 x dpt nak di pastikan dgn lebih lanjut sbb student ni masih bercuti lagi...maybe sbb masih blm pulih...nanti dia blk cuti mummy nak tanya....toilet pompuan tuh pun skrg ni dah dikunci (xtau la sape yg kunci) n skrg ni mummy dgn gigihnya kenalah mendaki tangga ke tkt atas kalau nak guna toilet tuh atas urusan peribadi...kalau toilet pompuan tingkat 2 tu bukak pun mummy agak seramlah nak guna huhuhu..giler ko...buatnya antu tu nak main2 bergurau senda x ke naya?? dikuncinya mummy sesorg kat dlm tuh...jerit pun xguna sbb xkan ada org sedar...huhuhu bahaya2...so wat sementara ni guna toilet yg dijamin drpd segala puaka (T_T)...nyah ko dari sini puaka2, jembalang tanah seme...kawan2..doakan antu toilet tuh berambus dari kolej ni...huhuhu seram!!!

strictly no ghost allowed here...

xoxo



No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...