Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Tuesday, February 1, 2011

This is a long day..

Today I feel that the clock ticking really slow *bukan hari2 pun camtu ke huhu* but siyes..rasa sgt lambat..now baru kul 9.45 am n there is more hours to go until 5pm..esok dah apply cuti nak blk KL after 5pm ni..yeay!!! btw Ammar is with his papa at home..papa kan cikgu so sekolah dia tgh cuti huhu *jeles* Perut yg sakit dari mlm tadi masih x menampakkan sebarang perubahan pun huhu..still sakit!! nasib baik mlm tadi, ammar bagi kerjasama tdo awal..kul 9.30pm dia dah Zzzzz...so mummy pun tdo gak..papa xde dia kuar pi kenduri tahlil kat umah jiran...huaa...bosan+sakit=??? jadi apa kawan2....entahlah...can i escape all dis..i just want d pain n diz boredom to go far away from my life..DO NOT ENTER...*sigh*

p/s- hope this clock can be a bit faster..it sooooo slow like hell huhu (T_T)

xoxo

No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...