Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Thursday, October 28, 2010

Meh marathon

Kepada sesiapa yg rasa nak menjalani kehidupan yang sihat dan sejahtera tu mehlah ikut mummy bermarathon caharity KFC di putrajaya sabtu ni 30 Oktober 2010...nk join, plz go to this website www.hooha.asia..they offer varieties of marathon every month dat u can choose any than u like..so sambil berlari kite juga beramal. duit u guys bayar nak join ni sebahagiannya akan didermakan di beberapa pusat kebajikan satu malaysia..bayar hanya RM20 je n uollss bukan dapat t-shirt je tp goodie bag yg dlm tu penuhla dgn voucher2 para penaja di antaranya KFC la kan..kata maraton KFC...nak citer byk pun malas so stay tune tggu mummy citer pasal marathon ni in my next post....

"Let's run n be healthy" *sempat lagik promote hehehe*

p/s- next wik da start biggest loser so bye bye to all d junk n fattening foods that i loveeee so much huhuu...lets be healthy..chaiyok chaiyok \\(^_^)//

xoxo

No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...