Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Thursday, October 28, 2010

Cerita madu

Alhamdulillah..my husband OP da selamat semuanya..terpaksalah isteri solehah ini bercuti 2 hari menjaga suami yg sedang sakit hahaha...seriously mmg sgt lama menunggu di lobi wad bedah mulut tuh..dekat 2 jam lebih baru abis ko!!! puaslah mummy ke hulu hilir bertawaf sekeliling hospital sg.buloh tu...cian sang suami yg terpaksa jadi baby blk sbb sekarang ni boleh mkn bubur or sup je..hanya cecair boleh masuk tekak..ayam golek ke pizza hut ke semuanya kena puasa mkn dulu sbb x boleh mengunyah makanan pejal huhuhu..seharusnya daku menghabiskan nasi lemak lauk ayam semalam hehehe..camne adik haku boleh lupa yg abg ipar dia ni x boleh mkn so meh cni mummy mkn (^_^)

mmg nasib malang agak bertimpa or shud i say cabaran dan dugaan..baru pagi tadi my hubby call ckp kete dia kena cakar dgn kucing2 liar kat sekitar sekolah tuh huhuhu..ciannyee hubby sayang...sabar ye!! dahlah bengkak gusi x baik2 lagi ditambah saya nyer madu bini kedua kete kesayangan beliau plak cedera parah kena wat plastic surgery blk..tu seme melibatkan $$$ huhuhu...aduss...dahlah skrg ni kena amik langkah berjimat cermat sbb next year byk program nak wat yg melibatkan $$$..maka nya..duit tempah baju syg kena cut la ek...xpelah, syg redha (T_T)

p/s- semoga b tabah menghadapi cabaran ini...

xoxo

No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...