Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Monday, September 27, 2010

McD Olympic Marathon

Venue : Dataran Merdeka KL
Time : 7.30am
Yuran Penyertaan : Only RM10
Semalam ai temankan my hubby gi Larian Marathon. ai xlarik pon diz year sbb beberapa faktor yg x dpt dielakkan(rahsia...cewah!!!!) route nyer 7km SAHAJA..mmg nampak cam dekat je kaLau naik kete la tp try berlari confirm korg pancit..hasrat nak lari terpaksa dibatalkan sbb masalah kesihatan mental x stabil huhuu (T_T)..so ai duk tepi bg support kat husband (yelah nak jadi supportive wife la katakan)..n at d same time jadik photographer xde tauliah langsung (*_^)...Macam2 perangai ai tgk kat ctu..majority yg join diz event adalah Chinese..melayu adalah jgk tp kuranglah..Knp ek agaknya ramai bebudak Melayu xsuker join event2 camni...maybe sbb kena bgn awal kot...derg suka lena diulit mimpi lagik..mmg enjoy betul gi marathon ni w/pon ai x larik just temankan hubby n my aunties tp tetap rasa best...
p/s- xtau apa kena tenet sgt slow so xdpt nak upload pictures marathon tu..but u guys blh tgk kat pesbuk ni..sudah di upload di ctu semalam...
xoxo
 

No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...