Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Wednesday, September 29, 2010

Ammar tak sihat huhuhu (T___T)

Semalam my baby Ammar x berapa sihat huuhuu (T_T)..Dia jangkit kuman selsema n batuk drpd Aunty Aimy dier tuh...biasalah budak2 if dah duk sekali..So saya apalagi pas dengar my Mama call bgtau Ammar x sihat terus berdesupp bawak kete pi balik KL..Anak weh...Mak mana x sayang anak. Duk 9 bulan dalam perut tu. bawak sana sini..bonding tu mesti ada!! Tipulah if cakap x risau.Risau bukan main sbb ni 1st time Ammar jatuh sakit, merengek2 dia sbb badan x sedap sgt.Cian Ammar. If Mummy blh sedut n amik semua sakit Ammar tu mmg Mummy akan buat. Biar Mummy je yg sakit huhuhuh...Papa pun balik gak tgk Ammar. Of course la kan sbb Papa syg Ammar jugak!!!

Sampai je umah dah nak Maghrib.Papa dah bawak Ammar pi klinik dah sbb Papa blk awal. ammar mmg sgt susah makan ubat cam telan racun.Haih..perangai sapelah yg diikutnya neh??? (dlm mode: xnak ngaku perangai sendiri huhuhu)...Setiap jam amik suhu badan Ammar n thankfully Ammar x demam. Kalau demam lagi Mummy risau maybe xdtg keje pun hari ini....Citer pasal keje, hari ni saya dtg lambat ke tempat keje huhuu..Alkisahnya, kuar umah awal gak tapi stop here n there so terrrlambat....first stop kat petronas seremban tu kat R&R..stop gak beli sandwich sbb perut lapar sgt..beli n mkn da abis 10minit(mind u sy mkn sgt gelojoh  huhuhu)..biasalah pas dah masuk mesti nak kuar kan kan kan...(mintak maaf utk org yg tgh mkn sambil baca post neh)..so stop kat petronas senawang untuk membuang apa2 yg patut..kat ctu je da abis 10 minit.....ahh..lega (-_-)

pastu meneruskan journey ke kolej yg agak jauh n berliku itu huhuhu...mmg dah agak speed sbb time tu dah pukul 7.10am...org ckp less than 1 hour blh sampai if speed so ingat nak try la pagi tadi tp hampeh...lori bersusun kat depan n pas dah potong lori terpaksa ikut kete honda yg sgt slow..gggrrrrrrrrr.....rasa cam nak tampar je driver tu laju2...ko tu dahlah bawak honda city..kete lagi canggih dari aku, boleh plak ko makan angin bersiar2 huhuhuu (T_T). nak potong dah x boleh dah sbb kete byk dari arah bertentangan.lagipun sejak dah ada Ammar sy dah bersara dari lapangan merempit neh ...So alkisahnya..hari ni sy lambat!!!

W/pun sy lambat tapi sy tetap happy sbb anak kesayangan saya dah x demam. cuma batuk2 sikit.Hopefully Ammar akan sihat secepat mungkin. Mummy n Papa love Ammar so much. tunggu Mummy balik ye Jumaat ni...(^_^)

xoxo

No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...