Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Tuesday, August 3, 2010

Update on Ammar

Now he is in 2 months plus..byk perkara baru dia dah pandai buat

1) dah pandai senyum n ketawa bila orang agah2 dia esp me n hubby tapi org lain pun dia ketawa gak tp kurang la kelebaran senyum tuh compared to us hehehe..

2) dah pandai buat cembeng biler org saje2 main ckp "biasa dia" ala2 cam nak marahlah.. hehehe so cute

3) paling suka tidur atas pangku

4) biler siang ammar nak tdo buai tp mlm dia suka tidur kat atas katil je ~ awal2 dulu papa siap beli buai elektrik lagi utk ammar sbb cian kat mummy yg asyik nak enjut buai ammar huhuhu..

5) pantang lambat sikit bg nenen..terus jerit kuat2 cam kena dera je 

6) w/pun x boleh jalan lagi tp ammar dah ada beberapa pasang kasut yg org bagi n of course la mummy yg beli

7) ammar skrg dah pandai nak pusing/mengiringkan badan ketepi tau..tp so far x berjaya lagi sbb dobot sgt hehehe

8) last sekali ammar timbang masa 2 bln tu..berat dia 5.7kg...skrg ni mungkin lebih...xlarat nak dukung lama2..

9) ramai org cam x percaya je umur dia skrg baru 2 bulan lebih sbb nampak cam baby dah 4 bulan ..hmmm..

10) baju2 byk dah x muat huhuhu..dia x blh pakai baju yg 0-3 months tp yg 6bln ke atas okay jek....nampaknya mummy kena beli baju utk ammar lagi pasni

11) dah ada sepasang baju melayu hehehe..comel bangat

12) x suka tempat panas2 sgt nanti dia rimas n start cranky

13) biler org cakap2 dgn dia...ammar pun mulalah buat mulut muncung yg cam ala2 nak berborak gak hehehe..yg ni ikut mummy..mummy mmg suka bercakap \\(^_^)//

14) buat muka selamba je biler dah kentut...kuat pulak tu..yg ni ikut papa (^0^)

15) ketembaman ammar dah macam auntie aimy dah heheh (aunty aimy dah 10 bln)

Ammar Hariz yg tomeii..chak!! serius bangat muka

Aunty aimy n Ammar yg sudah kepanasan so terpaksa bukak baju dia..

2 comments:

  1. ammar mmg tak macam bayi umur 2 bulan, yana oitt...membesar bagai johan nih...
    wah wah wah....banyak yg mnarik ni ttg ammar nih. tak sabar nak jumpa budak kcik nih lagik...kuikuikui.

    ReplyDelete
  2. tau xpe..tu yg wat saya angau stp mlm nangis ingat dia huhuu

    ReplyDelete

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...