Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Monday, August 16, 2010

Mari Menyiput

Last few weeks back sblm Ramadhan, me n fam telah berjaya memboloskan diri untuk pergi makan2 seafood dgn byknyee di Ikan Bakar Pantai Jeram Kuala S'gor...Kalau nak pi mkn kat cni...kena wat tempahan dulu...encik suami dah book awal2 empat hari sblm nak gi ni tp masa yg free time mlm je kul 9pm...dahsyat tul sambutan kat cni..tp b4 diz mmg pernah mkn (masa ammar juz a tiny baby lagik inside my tummy)..the foods mmg mabeles..w/pon da tempah awal tetap xdpt seat grand stand pon..Turned out mlm tu ada byk occasion len..ada family tu siap wat party2 lagik..satu tpt grand stand tu dikautnye so kitorg neh dpt kat tepi2 je...janji perut kenyang...letss check out d pix yg sempat disnap2...
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
bukti dah reserved tempat...

while waiting for d food to arrive
 Before...
 After....
 Diskusi lepas makan

muah untuk baby ammar sbb berkelakuan baik...

tpt mkn yg sedap..highly recommended

Well..sebenarnya dtg cni bukan je utk mkn2 tp nak meraikan our 1st anniversary...tp hadiah anniversary paling besh utk thn ni adalah arrival of our newborn Muhammad Ammar Hariz....mmg sgt besh if dpt bersama keluarga terchenta...

Ya Allah Ya Tuhanku...makbulkanlah doa hambamu ini untuk bersama orang2 tersayang. Sesungguhnya Kau Maha Mengetahui apa yang terbaik untukku...Amin



xoxo

No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...