Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Thursday, August 19, 2010

Happy 3 month's old

(mummy cam ngade je stp bulan plak nak wish..nyeh betul)
 

Ammar sgt comey n hencem. Mummy sayang sangat-sangat.



Semalam (18/8/2010) Ammar masuk 3 bulan. Berat tak tau berapa sebab 6hb Sept ni baru appointment buat check up and injection.Time 2bln check up aritu, berat Ammar dah 5.7kg...

Milestone : Ammar dah agak baik sekarang neh nak di compared dgn waktu dlm pantang aritu huhuu..sgt kuat lalak n xmo tdo mlm..mummy n papa da jadi cam panda dah (@_@) huhuhu..pastu suka tdo buai tp biler stop je enjut buai dier..mulalah start melalak balik..aduyai..mummy n papa n tokma da boleh kena parkinson dah sbb tgn ni x benti nak berbuai even Ammar da tdo tp tgn x bley nak stop huhuhu (T_T)...


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

baiklah..skrg ni ammar kuat senyum. Kuat ketawa bile ada org agah..suka buat muncung yg mahal itew!!! suker suker (^_^) tapi satu je yg mummy agak frust sket..Ammar susah nak tdo mlm awal sket cam baby2 lain kat dunia neh..sepatutnya kul 9pm camtu dah tdo tp Ammar...kul 11pm ke atas baru boleh tdo huhuhu..cian tokma tau!! tp skrg Ammar biler da tdo xdelah bgn stp sejam cam dulu tp dlm 3-4 jam baru bgn utk nenen n tdo blk..Ammar gak suke tengok  aunties dier yg tokma jaga tu (Aisyah,Aina n Aimy) lompat-lompat atas katil (pastu dia pun macam nak melompat sekali)....Alahai..Ammar ank Mummy..W/pon Ammar susah nak tdo mlm,mummy tetap sayang sgt dgn Ammar...semua org syg Ammar tau..muahhhh..\(^_^)/

Some piccas terbaru Ammar...



perhatikan muncung yg mahal itew...

 ada gaya pelumba kete F1 x???

 papa n anak bujang kesayangan...cam anak kangaroo dah (*_^)

No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...