Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Monday, June 21, 2010

Check up Ammar yg pertama

Alhamdulillah hari ni adalah hari check up Ammar yg pertama..Papa dah masuk keje duk jauh so minta tolong Ayah Long Ammar hantar ke Klinik Ibu n Anak Kg.Pandan...bukan mummy xnak drive tapi dlm keadaan still dlm pantang ni Tokma takut Mummy bentan plak w/pun mummy rasa dah sihat sikit n boleh drive..Masa time timbang n jumpa doc seme Ammar rilex2 je lagi..boleh ketawa2 n senyum2 lagi..oh ye lupa nak bgtau berat Ammar sekarang dah naik 4.6kg..dlm masa sebulan je dah naik sekilo lebih tau..masa Ammar mula2 lahir dulu berat Ammar 3.12kg jek skrg ni dah dekat 5kg dah huhuu..berkat susu ibu la ni...Ammar membesar bagai johan!!! Hari ni Ammar kena cucuk kat peha Ammar yg cam ayam goreng tuh...menangis sekejap pastu terus tdo..heheheh...Alahai anak Mummy ni...nangis plak..nasib baik kejap je..pas mummy dukung n peluk terus stop nangis n tdo ^ - ^ 

xoxo
                    

No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...