Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Monday, April 26, 2010

My Surprise B'day Party..

~sepatutnya diz post kuar last week tp sbb xde masa nak wat(ye ke xde masa ke malas dush...!!! amik kau) baru la ni dpt publish kuikuikui...


Sgt terharu okeh...my opismate wat surprise party utk ibu mengandung ini..xtau pun dia mmg berhajat nak celebrate..ptg tu ada kelas sampai kul 4pm n then biasalah sbb kelas kat language lab guna utk program jobmalaysia so i had to use classroom yg nun jauh di Blok D(xdela jauh sgt sebenarnya sbb time peknen ni nafas jadi pendek so rasa cam jauh jelah)..so after class, saya singgah menyinggah la ke opis duk lepak2 dulu n then my opismate ni dtg ckp naikla jap ada benda pntg nak kasi tau(cam ala2 ajak nak bergosip la)watkan i jadi tempting nak dgr heheh..w/pun sebenarnya nak tggu kat bilik paper je sampai balik sbb malas naik atas tp disebabkan mendengar ajakan utk bergosip so naikla jgk...tup tup...
~
~
~
~
~
SURPRISE.....
Happy bday 2 u..bla..bla..
dorg nyanyi

Sg2 terharu okeh...ada gak org nak bg surprise hehe..seriously...xbudget pun dorg nak celebrate my b'day..but anyway TQ kepada my opismate yg sponsor diz bday party yg kecil2an ni tp sgt bermakna...layan pics plak k...

tada....cantik x my hat..

my bday's cake

look how huge i am now...

my opismate

tenkiu kpd yg sudi dtg n abiskan all the foods n celebrate my bday....n especially yg sudi menaja makanan heheheh...kenyang baby

xoxo

No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...