Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Saturday, March 13, 2010

I hate jammed

huhuhu..why..why..I have to suffer this...i stuck dlm jammed bout 1hour++...selalunya if dari bahau at 5pm n reach home around 7pm sthing but on that friday 8pm sthing baru sampai umah huhu..cam nak nagis duk dlm kete..if jadi passenger je xpela but I had 2 drive...arghh!! rasa cam nak menjerit2 je dlm kete...jammed ni start after kuar je dari plaza tol sg.besi n sampai la pandan jaya...konon2 nak elak jammed lalu la smart tunnel..ceh!! tak smart langsung...jammed jgk!! dahla kena byr rm2 n then kena jammed jgk..apa kejadahnyee...manalah dtgnye kereta byk2 kat KL ni...


nampak x kete2 yg bersusun kat depan ni

time ni rasa..kan best if my car blh terbang...

i hate jammed...

2 comments:

  1. oit....sompet lagi amek gambar time drive....hehehe
    anyway...be careful....

    ReplyDelete
  2. biasalah...kete xgerak2 so sempat la buat apa2 yg patut but dont try diz at home kat jalanraya boley hahah

    ReplyDelete

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...