Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Tuesday, March 30, 2010

check up again...

hari ni kena gi check up lagi..yg ntah ke berapa pun dah lost count...but b4 diz check up every month tp after da masuk je 28 weeks so kena wat check up selang 2 weeks plak...mommy da 32weeks n 5days so lagi a few weeks je akan deliver baby yg chumil ni heheh..confirm je comel!!! tapi minta2 la comel n plg penting sihat walafiat tanpa sbrg penyakit...mintang simpang la dari berlaku..tp if that will happen..no matter what..mommy janji akan jaga baby sebaik mungkin...dear my beloved baby..u dont worry kay..mommy promise to take care of u no matter what....mommy loves u so much even awak xkuar pun lagi..mommy instinct i guess..

kepada yg blm pernah preggy lagi..mmg xkan faham dis kind of feelings tau!! even b4 diz pun saya xfaham sehinggalah sy preggy..ooo..camni rasa ibu2 peknen ek!!! sy da start rasa penuh keibuan n sifat sensitif tu rasa scr semulajadi tanpa paksaan pun...rasa syg sgt dgn semua baby2 esp mine of course tp nanti baby2 lain pun rasa syg tu dtg dgn sendiri heheh..n bila tgk or dgr biter pasal org buang bayi ke dera budak ke mmg rasa sedey n marah at d same time yg meluap2..haippp...

supposedly jumpa doc pakar arini but dia pulak x available so terus blk je pas check perut dgn nurse..degupan jantung ok n my urine test pun da menunjukkan peningkatan yg baik...1+ je compared d last time..arini gak wat check MGTT..sape yg xtau tu..silalah google ek or refer my previous post..dah mentioned dah pasal MGTT ni...so mommy kena puasa dr tgh mlm tadi sampai la check darah kedua huhu..baby da lapar da sampai da keras dlm perot..sorry baby..ini utk kebaikan kite bersam tau..doc just nak tgk if mommy ada diabetes jek..last time wat xde plak..harap2 kali ni pun sama gak..mommy nak bgtau satu rahsia..check MGTT ni pas amik darah kena minum air gula n pastu dtg 2jam kemudian utk amik darah lagik..supposedly air gula kena abiskan tp mommy minum suku gelas je pastu buang dlm sinki heheh..jahatkan..uwek..air gula xsedap langsung if bg milo..mmg abis minum hikhikhik...

thats all 4 today...xde apa2 yg intersting pun yg berlaku arini...kelas pun mommy xmasuk sbb blk check up pun dah lambat so shimm mamin yg ganti..so harini mmg xmasuk kelas langsung heheh..k la..till then chiow...nak tepon hubby la pasni..tiba2 rindu..ngada2!!!!

xoxo

No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...