Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Thursday, April 1, 2010

Bowling Team

Hi everybody...today i went to seremban parade for bowling tournament...no..no..no...i'm not playing this year sbecause i'm heavily 7months ++ preggy heheh..i am d team manager so i manage all my bowlers esp my beloved students...sgt sedey okeh sbb xdpt main but just wait for my comeback next year kuikuikui...macamlah terror sgt!! tp setakat nak kalahkan my hubby..anytime sweetheart hihihi....at first kind of piss jgk sbb my students dtg lambat..as usual..i suh dtg awal so at least u can have ur breakfast then barulah ada energy nak main..ni x..mmg xsempat n after reach there u guys complained lapar..salah siapa skrg ni??? n bile dah ada kat tpt tournament seme org da losing appetite nak mkn sbb nervous sgt kot...hmm..mcm2 hal...4get to tell..i dtg not just as a manager but sbg tuan rumah thn ni i juga bertindak sbg urusetia so membebel2 la kat mic plak bgtau all of d participants 2 register n all...we are lucky sbb semua bg good cooperation..pagi tu semua participants play 4 individul n sebelah ptg plak main utk double...as urusetia we try our best nak puaskan hati semua org so masa mmg main peranan penting..so glad sbb masa x drag sgt..we finished at 5pm..wee...sonok2!! xdelah cam yg lepas2 sampai mlm baru abis main...ni mmg yg we all cuba buat..masa plg pntg sbb lane2 tu da dibayar by hour so every minutes count!!! nampaknya xde rezeki 2 win big dis year..we only managed to get 2 pingat perak n 3 pingat gangsa...alhamdulillah...at least i help them 2 win sthing diz year!!! xsia2 kolej bayar mahal2 utk training dorg kat era bowl...congrats bowling team..so proud of u!!!


xoxo

2 comments:

  1. i pun ikut sama ke seremban parade. wahaha. first time kat situ. sempat aje kita pusing2 tp skali je pusing dah takmo dah.kuikuikui.tak mnarik pun.tp sempat gak sy sambar handbag satu.kenangan shopping ngan awk tuh.dan sy juga kagum ngan awak,makan nasi dan buleh plak makan beger mcD lps tuh.wahahaha....
    dan sy juga turut berbangga ngan students saya, anak didik awak.sy btol2 tak sangka students sps 4B yg lain tuh (selain anis) mmg hebat main bowling. sy sangat kagum ngan mereka.itulah namanya bakat terpendam,kan. apopun, tahniah team bowling kkjn :-)
    jumpa lagi tahun depan~

    ReplyDelete
  2. tenkiu..tenkiu...bebudak bowling tu mmg hebat n berbakat! next year wat kat melaka plak..kalau ada rezeki dptla gi sama2 lagik..wuhuu..

    ReplyDelete

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...