Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Sunday, January 3, 2010

Hari yg penuh mencabar...

u know wat happened 2 me on the new year...i was so sick huhu...start dari kul 5am bangun je terus muntah2 n rasa x sedap perot..cam ada angin yg gerak2 n golek2 dlm perut but can't come out...sesiapa yg pernah alami ni..can u imagine that!!! cam biler u gerak kiri or kanan it still feel d same..n yg x tahannye lagi tu biler asyik muntah2 je sampai lembik..sies..sepanjang my pregnancy, xpernah kena mcm ni pon..selalu saya rasa happy, riang gumbira xde apa2 masalah but not on that day..apa je yg saya mkn akan kuar blk in less than 2 minutes..can anybody imagine that!!! rasa cam xbermaya n xde mood nak buat apa2 pon..

cian my hubby jadi mangsa..dahlah weekend je dpt jumpa n supposed dptlah meluangkan masa yg berkualiti together2 but wat to do...dpt wife sakit plak...went 2 see the doc..n doc kat klinik idzham tu tanya apa yg saya mkn last nite sampai jd camtu..probably food poisoning ke apa but sies sy mkn nasi n lauk2 yg mama sy masak..xkan tercemar kot sbb org len mkn ok je..xde apa2 masalah so not my mom's cooking or else maybe sbb mkn kacang panjang goreng...org2 tua ckp sayur2an yg tumbuh menjalar ni..angin...so maybe jgk kan!! next time nak elakkan perkara yg sama berlaku saya akan avoid sayur2an yg tumbuh menjalar ni n plus my fav cempedak n nangka huhu..buah2 tu pon kategori sebabkan angin gak...


w/pon hati ni tingin sgt nak mkn cempedak goreng tp jika dikenang blk sakit cam aritu..sumpah sy xnak dah..after peknen ni maybe blh mkn blk...kdg2 time pregnancy ni je yg mcm2 kite x bley nak mkn sbb takot angin la apa la kaaannnn.... 
 ~
~
~
~

hai baby baby...cian baby..sbb seharian mummy xdpt mkn apa2 so baby pon xdpt mkn la jgk huhu...sorry ek baby..after diz mummy akan mkn byk2 makanan berkhasiat spy baby cpt membesar bagai johan...syukur alhamdulillah d next day tu pas rehat n minum air kosong byk2..dah ok sket n blh la mkn bubur sikit n dah blh membuang angin ahaahah...kalau x perot ni keras  semacam je...after diz nak berhati2 biler nk mkn tu..takot sakit yg sama berulang lagi...huhu x sanggup!!!

No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...