Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Thursday, December 31, 2009

A day B4 New Year

Yeap!!

Sekejap jer dah akhir tahun...

Only one day left for the new year, u guys!

Have you fulfill your resolutions for 2009!? ha di ha...
As for me, tak pernah plak set any specific resolutions! Yang aku tahu, I want to achieve better things in the upcoming years but tak kisah lah apa benda sekali pun & of course I want to be a better person in terms of better daughter,wife,teacher,sisiter n future mummy to be. :)

Hmmmmmmmm....

~
~
~
~
one day to New Year 2010... Banyak betul memories in 2009!

Last year, I konon² nak tulis 1 entry & recap pasal my 2008 life & experiences and achievement and whatnot... Tapi niat jer laa nak tulis, tak tertulis pun... Hihihi! Tak tau laa apsal tak tulis. Malas kot? Or tak sempat?? but 4 sure malas je memanjang...

Well, this year pun... There's A LOT to tell & share & recap back tapi... I seriously don't know where to start!! Hmph...so postpond la ke next year...hopefully but xtau la next year dah ada baby(insya'allah..my due will be on 22nd may 2010)lagilah busy kann...


Banyak good & bad memories 4 dis year! Yang paling happy of course lah our wedding on 2nd of August 2009(check out more pix on fb) and my 1st pregnancy...yeeha!! we are going 2 be parents next year...cepatnye masa berlalu...


Bad news nyer plak..hmm..sbb eventho dah kahwin but still kena berjauhan lagi huhu...mintaak2 dpt la transfer by next year n b4 my baby will born kalau x cian dia terpaksa berjauhan with his/her parents...aku terpaksa bg my mum jaga si tecik ni sbb xnak bawak my baby here..kat cni duduk menyewa wif my housemate so mcm x sesuai je bwk dia dtg cni n plus nk bg sape jaga huhu...i dont trust stranger nak jaga anak aku nanti...


Well, until then.... Takde idea nak tulis apa dah! Heee...

Good Night, everyone!! Have a sweet dream as it might be one of your last few dreams before the year turns a year older... Have fun everyone..celebrating new year


~
~
~
~
~


till then..ciao

2 comments:

  1. happy tgk n dengar awak happy....ehhehehh...
    can't wait 2see ur son/daugther

    ReplyDelete
  2. tq babe..me too..cant wait 2 see d little creature inside me ni kuar heheh

    ReplyDelete

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...