Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Tuesday, January 5, 2010

Saya Bengang..

Hari ni awal2 pagi lagi sy dah gerak ke klinik bahau sbb nak wat regular check up la every month n supposedly sy kena check MGTT(check darah sbb nak tau ada diabetes ke x) so mlm starting kul 12pm sy kena puasa sampai la keesokan hari iaitu today after blood taking baru leh mkn..know wat happen huhu...Sies saya tensen sgt hari ni...dahlah kena tunggu lama..dekat sejam tggu nak amik darah pastu dorang blh xbaca laporan dlm kad sy tu betul2 n menyusahkan saya..dorg rupanya amik bacaan hb darah je tp bkn MGTT..dah satu hal plak sy kena g wat lagi esok..ni yg saya hangin satu badan ni...dahlah lapar dari pagi x mkn pastu ditambah dgn servis yg hampeh ni huhu...ini blh menimbulkan kemarahan!!!!


nasib la baby byk sabarkan saya kalau x...sumpah malas nak gi klinik tu dah...sy ni duk mengajar jauh so pilihan klinik tu agak la kurang if kat KL dah lama saya gi private dah..bayar lebey pon xpe sbb puas hati..mintak2 la esok Allah permudahkan segala urusanku...Amin....

2 comments:

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...