Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Thursday, December 1, 2011

We are going back to Besut tomorrow after my check up*again* at Hospital Ampang *sigh*...takut gak ni coz a few tpt yg biasa kita lalu tuh tgh banjir skrg so maybe hubby kata tukar route ikut Gua Musang coz area ctu x banjir..hopefully..amin...and this saturday hubby nephew nak bersunat and adalah kenduri kecil2an sket thats why nak blk gak before Sabtu...so I'll be away from work the whole week next week yeay!!! but nanti nak masuk blk keje alahai...bercinta la!! everything dah settle..SKT pun dah hantar  so tenang sket kat kmpg nanti but too bad no internet access due of hujan hari2 di sana so acces internet celcom adalah mcm hampeh..huhu..boleh ke hidup tanpa internet lama2 ni..damn!! byk nye nak share lagi but tulah dia...sebab dah byk sgt lupa hahaha...so peeps..plz pray for our safe journey!! kalau ada masa n duit terlebih + no floods, dah palnning nak ke rantau panjang n kuala tgganu..tp xtaulah cuaca tgh x berapa ok, takut stuck kat banjir..jahanam kete

see you in a week..muahh




xoxo

No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...