Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Tuesday, November 29, 2011

Off weekend

Hi all..What u been up to lately??? we spent most of out time in KL as I had my regular  check up at Hospital Ampang last Friday so.other than that, we just lepaking home doing nothing hahaha...but i managed to go to this Big Bad Wolf Aftermath Sales as the first time held I didn't go huhu..sedihnya!!! why la I didnt go there in the first place kalau x lagi byk i boleh saving....

I love book sales...I pick books out of anything seriously!!! xde baju or shoes pun xpe as long as ada buku baru every month (^_^)

such heaven..can't wait to read all of this...

some of ammar's books except babyville tuh, that's mine hehe

 such a cutie book..with wheels..comel nak mati so sbb tu beli and it costs only RM3 *pengsan*

The books are extremely cheap..the expensive one will be at RM5..and lots of children books are like RM3..I mean RM3 camon..so camnelah I can resist not buying and sedar2 terbeli byk hehehe but seriously beli byk pun still consider cheap!! it's a bargain u see...I dah jadik cam org x sedar diri dah, nampak buku tu nak, nampak ni nak..rasa nak amik byk2 jek hehehe..and after count, I managed to grab 30 books with only RM105 only...cheap right!!! 

 ammar yg sgt happy dpt new books *abaikan rumah bersepah*


Mummy ammar pun double happy coz dpt apa yg dihajati..why la x pergi masa awal2 dulu mesti lagi byk buku..aftermath sales ni nama pun aftermath kan so dapatlah saki baki org xnak huhu...even ada gak buku2 best but still if i go to the first sales mesti lagi byk choices huhu...nasi dah menjadi bubur..nak ckp byk pun x guna..rasa sgt kerugian..hopefully sales ni akan dtg lagi ke Malaysia...



p/s- tata time to read books bokks n books..




xoxo

2 comments:

  1. Kak!!!! klu akk pegi nk kirim jgk buku utk eshal. Gila murah rm3. Ni kt mne? Last 2mths (klu x silap) big bad wolf sale dh buat kt maep tp xdpt p jgk. Asik ada hal je ;( mmg berbaloi2 klu pgi

    ReplyDelete
  2. huhu eena, unfortunately sales ni dah abis semalam last day kat south city plaza..akak pun tau last minutes..mmg ni sambungan dari sales yg dorg wat kat maeps aritu sbb tu panggil big bad wolf aftermath..gilerr murah buku..tp akak pun dpt serdak2 jek dr yg dorg xnak huhu..jadiklah dari xde..jenuh selongkar buku2 baru dpt best2..

    ReplyDelete

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...