Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Wednesday, June 29, 2011

I am over the moon

why u ask??? well..ehemm..I did win something at last v(^_^)v...life is unpredictable rite? I still remembered 2 years ago I just have to say goodbye to our honeymoon package (we already bought it during MATTA Fair) but coz of of several reasons we have to cancel it n our booking was gone just like that (T_T)..I was sad at dat time..yelah..newlywed seme pi honeymoon but us xsempat pun!!! n ditambah plak rezeki we all cepat utk menimang cahayamata pertama *alhamdulillah* so honeymoon ni mmg out from our list coz we were too excited for the arrival of our baby..sampai x sempat honeymoon..yelah ingat nak cuti2 ni eventho dlm mesia je pun dah really costing..seme involved $$$..kami yg baru berkahwin n cepat plak dpt baby tuh *less than a year kahwin kitorg dah dpt baby-bunting pelamin org kata hehe* lagilah xsempat nak fikir honeymoon2 ni..ditambah plak at dat time duduk berasingan so double expenses....mmg xsempat kumpul duit nak honeymoon2 ni..better duit guna beli barang baby ye dok???

memang ada hikmah seme tu..Allah mmg ada agenda sendiri di sebalik apa yg dia x bg pada awalnya...Hold on that guys!!! Yesterday, somebody called me from Drypers n ckp I won their Hadiah Utama...yeay!!! double happiness..rasa cam nak menari chicken dance jek hahahah..at first, I forgot when I ever submit their contest..ages ago I guess but suddenly it hits me..yes yes..I ada submit contest tu masa ada Peraduan Drypers Mengeratkan kekeluargaan collobration with Tesco..usahasama dgn tesco gak..mmg every month tpt shopping kitorg adalah di Tesco Kuala Selangor n kebetulan beli diapers ammar brand Drypers so terus masuk sekali contest..submit 1 borang je kot..tup tup menang..alhamdulillah..inilah dikatakan rezeki..selalu tu tgk org len je menang kan??/ bile sendiri menang rasa cam x percaya lak..macam dlm mimpi...nasib baik angkat gak tepon tuh sbb biasa nombor2 naik ni cam nak jual insurans la nak suh kita amik credit card la n so on...sebenarnya dah 2 kali no. ni naik but malas nak angkat *assumed adalah org call nak promote insuran ke apa kan* sbb smlm bosan sgt, angkat gak call n thanx GOD I angkat..kalau x, mesti hadiah tu dia kasi org lain hahaha

so that guy yg call bgtau I won holiday package worth RM2k *double wow* w/pon not a million ringgit like I hope so (-____-)" but a FREE HOLIDAY is one of my dreams haha..of courselah gembira gak!!! He gave me a few options that I can choose and all that worth 2k..I'm still considering the place we opt for our holiday..hmm....can u guys help me so that I can make up my mind...

1) Pulau Langkawi (3D 2N)
2) Pulau Tioman (3D 2N)
3) Pulau Perhentian (3D 2N)
4) Pangkor Island (3D 2N)
5)Pulau Redang (3D 2N)
6)Lang Tengah (3D 2N)
7) PD (4D 3N)
8) Sunway Lagoon (3D 2N)

only in semenanjung..sabah n sarawak not included haha..which one is the best..can u guys be an angel n help me to make up my mind..kalau ikut hati nak pi semua hahaha but impossible la kan..thanx in advance ya'


p/s: I akan berusaha dgn lebih gigih utk masuk any contest yg lain kehkehkeh..mana tau rezeki lagi
p/s2: still mode nak *chicken dance* v(^_^)v


xoxo


2 comments:

  1. bestnye....pilih la mana yg awak blum g....
    tapi yg pasti bukan pd ek

    ReplyDelete
  2. konpem not PD eventho yg PD tu boleh stay kat International PD waterhomes...chalet atas air ru hehehe..mebi nak gi pulau2..havent decide yet

    ReplyDelete

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...