Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Monday, April 25, 2011

CONTEST : baby & daddy moment

First time nak join contest online so join  ni sbb biasa tgk je org len nyer eventho dah kena tag byk kali but arini cam ada byk masa lapang *ye ke lapang??* xdelah byk sgt sgt but ni kali ketiga kena tag and I like number 3 *sbb tu peksa xpernah dpt no satu huhu* thanx to puan kapochi aka yatt hahaha *sowy* Kalau ada rezeki Ammar dapatlah..kalau x no. satu dpt no.2 kalau x no.3 hehehe... peace(^_^)v.


1. MESTI follow blog D'La Maya - done
2. Klik 'LIKE' pada D'La Maya FB page. tidak wajib, tapi satu kelebihan jika klik -done
3. Buat satu entry dan letakkan SEKEPING sahaja gambar baby & daddy. baby mestilah berumur sehari hingga 2 tahun sahaja.
4. Pastikan entry anda ada link terus ke entry ini.
5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join contest ini.
6. Jangan lupa tinggalkan komen penyertaan anda ye.
And the prize will be:
1st price ~ items worth rm80
2nd price ~ items worth rm60
3rd price ~ items worth rm50
3 consolation prices ~ worth rm30
Closing date : 30 April 2011

So hurry up and do now!!!

Nama saya MUHAMMAD AMMAR HARIZ BIN MOHD FAIZURI
Saya lahir pada 18 MEI 2010 @ HOSPITAL AMPANG
(Muka saya macam Papa saya tak?? tgk rambutlah kan hehehe...)

Pic taken while having breakfast with Papa @ Cafe Purnama Beach Resort, Pangkor. Masa ni adalah 1st time Ammar di sepanjang hidupnya pergi bercuti merentasi laut naik feri ke Pulau Pangkor. Dia sgt enjoy time ni sbb dpt mkn kunci bilik while mummy n papa having bfast haha..yes true..infant really loves to eat things that they not supposed to eat kan??? kalau dpt masuk dlm mulut..it's heaven for them (-_-)' sigh....*to ammar-jgn masuk benda2 yg awak x boleh makan, nanti mummy geget tangan awak baru tau*



"Papa & Ammar are like the bestfriends forever. Ammar favourites are to be cuddle in Papa's lap  and throwing tantrum whenever Papa is out of his side..Mummy happy whenever I see my two heroes having a gala time!!! I am so in love with these two handsome heroes \\(^_^)//..every parents wish just to see the love of their life growing up to be a good an obedient child, going to college, have a good and decent job, getting married, have children etc. hope me n hubby live long enough just to watch every moments of your growing up process tsk tsk tsk..." 
If the relationship of father to son could really be reduced to biology, the whole earth would blaze with the glory of fathers and sons.  ~James Baldwin


Mummy nak tag:


Mama Hani



 for those who read this post (eventho u not tag here) u can do it too..the more the merrier (^_^)...

xoxo 

2 comments:

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...