Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Monday, October 11, 2010

Check up Ammar yg ke4

Sepatutnya post ni mummy letak last wik lagik but as usual..busy hehehe...nak ckp pasal Ammar nyer check up neh..Bawak Ammar pi cucuk on 4th Oct..Sepatutnya mummy cuti hari tu but disebabkan hari itu adalah hari mummy pi check in utk kursus so xpayah apply cuti...mummy bawak je Ammar pi klinik pagi tu sbb check in hotel after 230pm (but mummy check in mlm tuh hehehe) nasib baik kursus kalau x kenalah mummy apply cuti lagik..dahlah cuti mummy tinggal 2,3 hari je lagik huhuhu (T_T)

so kali ni xde apa beza pun just Ammar sgt cranky sket sbb bdn x sedap agaknya n hari ni jgk Ammar n mummy masuk bilik pembelajaran which is ada sorg nurse ni terangkan kat mummy camne nak jaga gigi Ammar dari kecik lagi which is good la kan...at least mummy tau camne nak take care of ur teeth spy cantik bersinar je. w/pun ammar xtumbuh gigi lagi tp mummy promise akan tolong Ammar jaga gigi tau. 

After check dgn doc n timbang..oh ya, btw berat Ammar sudah 7KILOGRAM...naik bout 500grams ++ compared to last months...Ammar membesar bagai johan even mummy xdpt bg ammar BF sgt tapi Ammar tetap membesar dgn sihat..Alhamdulillah...Ammar juga di test s/ada boleh meniarap n berguling ke x, dpt focus ke x if letak sthing depan muka n Ammar lulus dgn cemerlangnya..GOOD BOY!!!..n spt biasa jgk Ammar nangis sbb kena cucuk hehehe..nasib baik sekejap je..pas mummy peluk2 n cium2 Ammar terus stop nangis n ketawa2..sweet sgt tau!! mummy suka senyuman Ammar tuh sbb selalu Ammar ni sgt susah nk senyum n muka serius je(maybe sbb mummy garang time peknen dl kot huhu)

Okay, Muhammad Ammar Hariz..If one day u read diz and me n papa already gone, Just remember that 
WE LOVE YOU SO MUCH...

xoxo

No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...