Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Friday, October 22, 2010

BIGGEST LOSER

Hebat betul Kolej Komuniti Jempol neh...kat kolej akan ada pertandingan ala2 Biggest Loser tuh yg namanyee Cabaran Biggest Loser KKJNS hahaha..Mula2 dpt flier tu cam terkejutlah jugak n dlm kepala hotak ni fikir sapelah nyer idea asal ni mmg true genius + kepala hotak berjambul gagaga...ade ke nak wat kat cni..Ek eleh...hahaha..

Tapi pas ditimbang kati..hmmm..why not aku join...atleast dpt turunkan lemak2 yg dah duk sebati kat badan neh terutama tang peha ayam goreng ni n plus perot buncit plus punggung lemak tepu neh huhuu..NYAH KAU LEMAK DARIPADAKU...cewah...mmglah semangat dtg berkobar2 la ni tp mampukah saya bertahan???? yelah saya rasa bab mkn still boleh tahan godaan lagi but d thing is I'm too L.A.Z.Y to workout (T_T)..so diet bagai nak rak pon x guna kalau x workout cam Jillian tuh...balik KL ni haruslah pi cari CD workout with Jillian in 30 days tu..budget boleh body solid cam dia huhuhu (T_T)..berangan xnak kalah

But seriously..skrg ni sy mmg tgh bersemangat..nak2 nanti ramai kawan2 lain yg akan menyahut cabaran Biggest Loser ni..tp nanti jgn hadiah berupa hamper makanan ringan plak..tu mmg nak kena baling selipar jepun je *pihak penganjur sila take note here k* hadiah biarlah berupa duit ringgit ($_$) barulah semangat peserta2 nak join...

syarat2 penyertaan mmg mudah..bayar RM30 n 1 Nov ni akan di ambil timbangan pertama n 2 bulan lagi baru akan di ambil timbangan akhir so kite tgk % yg plg byk turun dlm peserta2 ni..n trainer cam ala2 Jillian tu mmg yg hado la..maknanya xde ye..so camne nak kurus???..pandai2 korang la..nak pi slimming centre ke, mkn jusmate 5 ke, diet ke...ikut suka korang..yg penting at d end of dis year..berat akan ditimbang n pemenang akan ditentukan dgn mengira percentage plg byk turun...

BIGGEST LOSER KKJNS here I come..hehe *budget akan dpt pakai suar jeans size 27 le ko ye huuu*

No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...