Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Thursday, September 2, 2010

Biskut oh biskut...

Mood untuk berblogging aku adalah sedang merundum like totally malas gile nak tfikir nak cakap pe n nak type bagai pastu. Sekarang mood adelah tengok-tengok resepi masak-masak makanan iftar dan resepi biskut-biskut raye.  So far dah berjaya wat biskut cornflakes n mlm neh plak nak wat biskut coklat cip..resepi wat biskut2 ni pon bukan ikot kat tenet pon tp resepi turun temurun mak aku. Tapi aku still sukeee tgk2 resepi2 org kat tenet. yg paling aku suka masuk website ni dan ini
  camni la lebih kurang rupa bentuk biskut aku buat ~ boleh tahan sedapnyeee (statement perasan x boleh blah!!)

malam kang, aku nak wat biskut coklat cip plak tambah plak badam sikit kasi rangup n crunchy biler makan..buat satu adunan je dptla dlm 200 keping camtu..cukupla kot..dapat bagi my MIL sikit...biasalah nak jadi menantu kesayangan mestilah rajin.hehehe (^_^)..nak wat banyak2 cam tamak plak..sbb dah ada order kuih raya kat org so seme tu kos yg libatkan duit..raya ni biasalah byk pakai $$$$...$$$ kuar cam air je..sekejap je dah abis. xpelah raya setahun sekali huhuuh (T_T)..kalau hari2 mau bankrap gue..

biskut nilah yg aku nak wat malam karang ~pebret my hubby neh so harus wat utk menambat hati suami huuhuu
gambar curik drpd google image..

kalau nak rasa biskut2 neh, mehla dtg umah..sekian

xoxo

No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...