Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Monday, July 26, 2010

Check up Ammar yg kedua

Hari ni bangun awal sikit nak bawak Ammar gi checkup..awal2 pun still kul 9am baru terhegeh2 gi klinik hehee..Terpaksa kejut je Ammar yg sgt lena tdo..mana taknya mlm td tdo lambat..Ammar ni bab nak tdo mlm selalu x bagi kerjasama tau huhuh..Hari ni da mmg apply cuti so mmg nak spend masa dgn Ammar je..Papa xblh cuti so mummy n tokma yg bwk ammar ditemani auntie aimy n aina kuikuikui..just imagine..mcm haku ni beranak byk plak..yelah..auntie aimy tu baru je nak masuk setahun 30sept ni n auntie aina tu baru je 5thn heheh..Sampai2 je terus daftar n amik nombor..Anak mummy dah 5.7kg dah dlm masa 2 bulan ni...alhamdulillah..membesar bagai johan!!! n yg pentingnya sihat....pas dah check seme tu..tibalah acara yg plg baby2 sedunia xsuka iaitu CUCUK...huhuu...sebelum tu blh plak Ammar wat projek poopoo dgn banyaknya....nasib baik mmg bawak pampers spare..semenjak 2 menjak ada anak ni..haku mesti wat checklist brgn baby yg perlu ada sblm kuar umah..yelah takut apa2 nanti senang kan...pas poopoo barula kena cucuk kat peha yg macam ayam goreng tuh...nangis dgn kuat ^ - ^ heheh nasib baik sekejap je..good boy!!! balik tu sempat singgah tesco jap beli brg n tapau KFC..lunch malas masak huhuhuu...sampai umah terus bg ammar nenen n ubat demam yg klinik bekalkan(yelah takut Ammar demam) haku sempat beli digital termometer lagik nak check suhu badan heheh..alhamdulillah...being a strong boy..ammar xdemam....muahh...ammar..i love u...

xoxo

2 comments:

  1. waaahhhh...peha yg macam ayam goreng? nyum3 sedap tuh. sy juga windu n syg ammar juga :-) mmg comel bangat sih ammar. tahniah yana!

    ReplyDelete
  2. tq cik ta..ammar pun syg cik ta jugak..

    ReplyDelete

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...