Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Tuesday, May 4, 2010

Mood mengira cuti

Skrg ni mmg xde mood sgt nak bekerja huhuhu...pemalas tul la ko ni..dush!!!! amik kau....muka gi keje pun ala2 camni la cuma cute sket je dari gbr ni hehehe

saya bosanlah...awek xde nak pi dating (hanya khayalan penulis kuikui)

kan rasa sgt heaven jika saya dapat buat perkara2 berikut:
bercuti bersama keluarga naik flight..xkesahlah pi mana2 pun janji luar dari mesia...

Tgk TV je sampai lebam sbb xde keje sgt nak buat

membaca jambatan ilmu..ceh...sebenarnya tingin sgt if dapat baca komik banyak2..skrg sll xsempat sbb xde masa

 dapat makan secara besar2an..ahhh..heaven

dapat memanjakan diri di spa tanpa gangguan..beshnyeee

cuma khayalan penulis....hehehe

Yg diatas tu mmg sgt berharap if dapat buat kecuali gambar senaman itu hehehe..saje je letak..nampak cam sporty sket..bluekk...heheeh..mood skrg ni mmg nak cti je...lgi semggu je keje n THEN..cuti selama 2 bulan..yeay!!!!! x sabar nak tunggu baby kuar jugak..nanti muka cam sape la agaknya...mommy ke papa? kite sama2 TUNGGU.....

xoxo

No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...