Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Thursday, May 13, 2010

Counting the D.A.Y.S

Mix feelings...that how i feel at diz very moment...so scared at d same time excited to be a mother. Can i be the best mother to my baby..i can't answer that now..huhu...all the baby's things+gears+equipment we already bought..sampai bankrap la jgk me n hubby ngeheheh..yelah..excited jgk..almaklumlah..1st baby..nanti if da nak sambut 2nd baby mesti d feelings tu dah lain sket n plus brg2 baby ni akan diperturunkan kpd adiknya puloks...so baju2 n brg2 yg lain tu akan dijaga sebaik mungkin so that bolehlah anak2 yg satu team futsal tu guna(heheehe cam yakin je blh beranak byk cam anak kucing~padahal nak kuarkan yg sorang ni pun blm tentu lagi huhuhu)

kalau ikut my EDD..i will deliver my baby on 22th may which is next saturday(10 more days to go)...can't wait to cuddle my lil' one n kiss him/her as much as i want...selalunya baby baru lahir sgt wangi even xmandi pun..my mum said bau syurga!!! arghhh...heaven...i can even taste the smell right now...

my condition right now...still can walk n do everyday activities but limited la..nak naik tangga pun dah rasa sakit betis n peha(peha ayam goreng huhuhu) n cepat sangat rasa letih n bila ngaji Quran tu cepat semput la...pinggang dah rasa sakit2 (cam nak period pain tu)...sakit  kat bhgn bawah perut n biler nak tdo susah betul nak cari posisi yg best n boleh lena cepat n if tdo pun nanti akan terjaga selang sejam or 2jam huhuuhu..n plus bile bangun tidur je mesti rasa cramp kat kaki (kedua2 belah kaki saya skrg da besar cam sang kancil gajah skrg ni..adoiii)...semua jenis kasut2 saya skrg ni x blh pakai so boleh pakai selipar crocs kaler pink tu jek..huhuhu...
esok last day sy keje b4 cuti panjang..yeay!!!..doa2kan saya n baby selamat ye kawan2..tata..jumpa lagi 2 bulan...

xoxo

No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...