Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Tuesday, February 23, 2010

Studentku

Wahai student2ku yg tersayang..kenapa u olls susah sgt nak dgr my instruction??? Geramnyee...I bagi u almost 3 weeks 2 do ur assignment but still xsiap n even ada yg siap pun but d quality is not to my standard..I dah terang byk kali dlm kelas tp kenapa xfaham2 jgk!!! Rasa cam nak mkn org je ni...plus ada yg dtg jumpa ckp assignment tertinggal kat kampung la...like i want 2 believe that...Hello...I ni bukannya bodoh...tgk muka u pun I dah tau u bohong tau!!!

Sometimes..rasa cam nak jerit je to ur face but I mmg byk sabar nanti baby dlm perot terkejut tgk mummy dia jadi singa...kalau ikutkan hati n perasaan ni mmg nak halau je dorg from my class tapi kesian la plak..my mother's instinct ni ckp suh byk2 bersabar...tu baru masuk one class tu..other class yg lain xtau la mcm mana perangai plak..ntah2 ada yg bg reason too busy tolong nenek dorg nak kawen lagi x...or pendrive terbakar ke..laptop meletop ke(ni pernah berlaku dulu) huhu...pleasee..ye student2 ku sayang...I ni xdelah kejam sgt bg masa siapkan seminggu je but almost a month masuk cuti sem aritu sekali..n my assignment pun 3 pages je termasuk front page..susah ke?? inilah cabaran seorang pendidik agaknya...huhu serve me right!!! LOL

No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...