Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Monday, February 8, 2010

Hari yg xbesh....

Sesuai dgn tajuk kat atas tu...hari ni mmg sgt xbesh..just found out that my application utk transfer telah direject diperingkat JPKK..sgt sedih okay!!! I really hope dpt transfer so that at least dekat jgk dgn my hubby..dahlah nak deliver x lama lagi..rasa cam nak nangis je tapi air mata xkuar dah...with my condition right now mmg sgt susah nak travel every week jumpa my hubby..dia jauh nun di tg.karang n me here in bahau N.9..org luar hanya boleh simpati je but yg menanggung deritanya saya jgk....i have 2 tough la after diz not that i'm not tough but maybe not enough...

Entah sampai bilerlah baru blh stay with my hubby ni...seriously..i'm so stress out even nampak luaran macam okay je but inside hanya Allah je yg tahu...immediately after tau about diz thing, nak la call bhgn pertukaran di JPKK but guess what officer in charge tu memanjang xde..ada meeting la...kuarla...not in d deskla...hello...u ni keje ke x!!! if xnak keje then bg la keje u tu kat org yg really need job...i just wanna ask wether blh x buat appeal letter ke apa ke n just wanna find out next date yg JPKK open utk transfer gak..xkanla nak aku stuck here forever..not that i dont like diz place but my place i think after married belong to my husband..dont u think!!!

Kalaulah i'm married with millionaire ke dah lama hantar surat resign je..abis citer but both of us in teaching field..berapa sen sgt la yg tggal after deduct sana sini...rite???? exactly!!! so I think we both have 2 work 2 support our family n memandangkan our baby yg bakal deliver diz upcoming may..lagilah kena kerja lebih..so berhenti kerja is out of my option!!! WUA....sedihnya..rasa cam nak jerit je pas tau bout that result..tapi malulah plak dgn my opismate..entahlah..rasa2 cam kena wat tindakan drastik je dgn jumpa KP terus...kena maki hamun pun gasaklah janji dpt tukar...tu adalah my last option if all my efforts utk transfer xdpt!!..

I'm so sorry..dear baby..mummy xdpt tukar so baby xdpt stay 2gether dgn papa n mummy..rasanya buat masa skrg ni..after deliver, my baby kena bg mymum jaga sampai la dpt tukar nanti which is I dont know when!!! nak tunggu ada english lecturer masuk sini entah bilerla tu...the last time ada somebody nak masuk terus reject sbb takut tgk environment kolej ni kot..Hai..inilah pengorbanan yg sy kena tempuh sbb dah pilih line education ni...harap2lah my next application utk transfer nanti dipermudahkan urusan oleh Allah..Amin...

No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...