Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Thursday, August 30, 2012

backpain plz go away..



Hi peeps...I dah masuk minggu ke 24 diz week..how time flies so quick!! and biasalah...the backpain menyerang kembali (-_-)'...mmg sakit sgt!! sampai kadang2 nak tdo susah, baring susah, duduk berdiri sme x kenalah...camnilah nasib preggy mom nak buat camnekan...masa preggy Ammar dulu pun sama je but yg lainnye cuma this time, time kita mengaduh lenguh ada tangan kasar yg sudi tolong picit2kan *my hubby la tu* n sometimes once in a blue moon ada tangan kecik comel lote jgk tlg picit..abg ammar la sape lagi...n mulut comelnye xberenti tanya..*mimi akit? mimi akit?* yes he calls me mimi instead of mummy..still xlepas2 nak pronounce my name correctly..nasib badan (-___-)"..n dia jugak org paling sibuk if nampak I muntah2 time 1st trimester dulu..bila I masuk toilet nk muntah, dia pon ikut berlari sama dgn mulut asyik jerit, "papa, mimi akit..papa, mimi akit"...and dia jugak org 1st yg akan amik besen plastik yg hubby sediakan sbb I dah xlarat nak ulang ke toilet utk throw up..nampak I dah uwek uwek..terus gi amik besen plastik n akan gosok2 belakang badan mummy dia ni..mmg anak yg soleh!! hopefully sampai bila2 dia akan layan kami macam ni..amin..alhamdulillah now, no more morning sickness+xlarat+xboleh bau makanan or perfume or bau apa pun xboleh..dah kembali normal tapi tulah..dpt plak penyakit backpain..mmg dugaan (T_T)....doakan I berjaya tempuh semua ni before my due 241212..tata

xoxo

2 comments:

  1. k.yana..berapa lama akak kene morning sickness mcm tu ye? smpai 4bulan ke?

    ReplyDelete
  2. huhu..lebih kuranglah..dekat 4bulan preggy barulah hilang sikit2 rasa loya nak muntah xtahan seme benda+apa pun x boleh hehehe..1st time dlm sejarah preggy jgk, akak turun berat 1kg/sebulan..masa ammar dulu naik 4kg/sebulan ;p

    ReplyDelete

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...