Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Tuesday, April 5, 2011

(T_T)

No class for the whole week because this week is the semester break..yeay!! eventho I noticed a giant piles of quizzes + assignment student yg masih blm marking (T_T)..insaf sekejap je then continue buat keje2 lain in order nak lupakan that giant piles but mampukah?? well..xtahan tgk then amik n mark...after 2-3 papers..that's it I need some fresh air huhu..tu baru je 2-3 papers n there is about 100++ to go..well later....minggu depan pun kategori later kan kan kan?? (T_T)..*entah biler nak insaf*

speaking of insaf...I dah berubah sikit tahap kerajinan compared masa duduk single mingle kat tempat lama dulu haha...single ke u ask me??? well, single masa weekdays je time wiken x sbb I used to be wiken wife n mummy dulu tsk tsk (T_T) dah hampir 3 bulan K.A.M.I hidup bersama (me+hubby+ammar) n I love the each of the moments..nak cover blk masa2 lampau mmg sgt sukar..at first mmg byk I need to adjust in my life..I'm still doing it until now..let it grow day by day...I'm adjusting my life as a wife+mother+a good neighbour+employee+friend to my new friends n etc..the list goes on...But I'm happy so far. I love every moments..I love wake up and see my loved one lie beside me..my baby ammar yg sgt cheeky n happy n smart n d list goes on (^_^) <3 I love u baby<3

Sbb semalam amik flexi so blh blk awal...went straight to the market to buy stuff to cook for lunch..nak menawan hati suami haruslah dijaga perutnya kata orang..n orang itu tidak bohong...so my rutin now, blk je keje terus straight ke dapur untuk masak apa2 yg patut untuk 2 + 1 mulut yang ada di rumah...Masak yg simple2 je bg I yg baru2 bertatih dalam arena masak memasak ni..Resepi2 pun byk amik dari mama n internet but my main source is my mama...I trust her recipe more than recipe books...

sambil2 goreng ikan untuk disambalkan
periuk sebelah sempat buat kuah durian untuk en.suami yg kepingin sekali nak makan
sayur dah siap untuk dihidangkan TETAPI
adalah sgt susah nak mkn dengan tenang jika ada budak yg comel ini
haruslah letakkan suratkhabar supaya semua kotoran hopefully tumpah ke atasnya bukan di atas carpet
You are caught in the act...hukumannya adalah cium 100 kali (^_^)

p/s - entah bila paper2 itu akan siap ditanda (T_T)

xoxo






3 comments:

  1. comelnya ammar tembam ini!!

    ReplyDelete
  2. tembam ke?? sy rasa dia dah susut sbb sgt melasak skrg ni

    ReplyDelete
  3. comelnyee anak akak hehehe

    ReplyDelete

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...