Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Wednesday, April 6, 2011

Checklist for today....


  1. Marking all papers - done (^_^) 
  2. PB(student's marks) & attandance(March) - done hehehe *dgn nada eksyen* 
  3. Kemas rumah sambut MIL nak dtg - not yet huhu(T_T) *rumah haruslah spotless nanti my MIL terkejut plak tgk bersepah2 - xkesahlah org nak ckp I ni hipokrit ke apa ke sbb time MIL dtg je rajin.. janji dpt markah penuh n jadi menantu kesayangan my MIL heheheh* 
  4. Cari brg2 mentah nak masak - done

Esok I akan cuti until next week..yeay!!! best best..cuti dgn tenang sbb seme keje tertangguh berjaya disiapkan horey horey lagikss \\(^_^)//
Jumpa u all seme next week...tata

muah muah from ammar....

xoxo


1 comment:

  1. erkkksss bukan hipokrit lah yana, itu kan adat. sama lah ngan saya. bila ada tetamu, umah sy lah paling bersih. wahahahahaha... klu takde org nak dtg, mimpilah umah nak berkemas. ahaks!

    selamat bercuti :-)

    ReplyDelete

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...