Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Wednesday, March 23, 2011

MILK TEA BUBBLE

wee...at last!!! last week after return from the wedding we managed to grab this drink..what so special about this drink u ask me??? hmm...entahlah..dah kena mandrem kot kitorg ni hehehe(*_^) but the truth dis drink mmg sgt mabeles n yummy!!! sanggup kot stop kat JJ Bukit Tinggi just to buy this hehehe (^_^)..mmg kayalah tokeh kiosk tuh pasni

the kiosk not only sell drinks but other junk foods as well

 the drinks-ada byk flavour lain dat u can choose..ada cappucino, water melon, caramel, bluberry n etc tapi I lagi suka milk tea

the kiosk is at 3rd floor near ARENA food court-u won't miss it

see...ramai betul org tggu turn just for this drink..it looks like I'm not d only one yg crazy bout dis drink okeh (^_^)
tgh bz membancuh

 the shaker-rasa2 shaker ni kegunaannya nak shake2 minuman ni bg lebih sebati n sedap...I rasa shaker nilah rahsia bg dis drink lebih ummphh

 the shaker- camnilah bentuk shaker ni dlm keadaan mode statik heheh

 the milk tea bubble is simply yummeh..rasa cam nak minum je skrg ni huhu..lagi sedap compared to teh ais mamak

ahh...heaven..
aik..sekejap je dah abis huhuu(T_T) x sempat I nak minum

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

 

it looks like I have to buy another one JUST FOR ME..
jemput tgk I minum ye hehhee..




so..kalau2 tersinggah di Jaya Jusco Bukit Tinggi tu singgahlah2 kiosk ni n rasa dis drink..mmg worth ur money..oh ya' utk harga small cup is only RM3.80 n large cup RM4.80 but haruslah amik yg large ye sbb takut x cukup hehhee..tambah sehengget je kot...

xoxo

No comments:

Post a Comment

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...