Pages

Lilypie Third Birthday tickers Notes:

Monday, November 15, 2010

Mummy To do List

Esok mummy + papa + ammar nak blk kampung.Bukan balik banting tapi nun sana di besut tganu, kampung papa. So disebabkan nak jalan jauh so mummy kena bawak byk stuff for ammar. nanti senanglahkan..yelah perjalanan bukan setakat sejam dua tapi 8jam ++ baru sampai so prepare..harap2 ammar x cranky spjg perjalanan kalau x nanti ammar n mummy sama2 (T_T)....huhuhu

To do list (ammar + mummy + papa)
  1. clothes ammar utk 5days
  2. pampers + CD
  3. susu + air masak 
  4. buai elektrik ammar
  5. toys (xnak ammar boring dlm kete nanti)
  6. ubat ammar (incase xsihat nanti)
  7. mandian + lotion
  8. porridge + nestume (ammar dah start mkn solid food skrg ni)
  9. pram/stroller
  10. clothes mummy n papa utk 5 days
  11. baju kurung + baju melayu
  12. tudung (make sure match dgn baju)
  13. sport shoes (incase sempat jogging kat kmpg nanti)
  14. pencuci muka + toothbrush
  15. towel
  16. bantal
  17. underwares (wajib bawak huhu)
  18. pad 
  19. make up stuff
  20. hp charger
  21. kerepek (nak bg tokmi n toknek ammar nanti)
mummy rasa ni jelah kot yg perlu mummy bawak esok..mmg penuhlah kete papa esok..tu baru ammar je..kalau tambah dgn adik2 ammar nanti mau papa kena sewa lori huhuhu...

p/s- doakan kami sekeluarga selamat sampai...huggss...n selamat hari raya aidiladha..

xoxo

2 comments:

  1. slamat hr ry aidil adha mummi.. semga mendapat keberkatan diari-Nya n sama2 lah kita menunaikan HAJI bila mampi nanti yer.. muah3 utk ammar..~

    save journey!! p/s: nk kopok lekoq sket mammi. heh hee..

    ReplyDelete
  2. mummy ada bawak senin lepas tp awak mc xsihat so masuk perot mummy jelah huhuhu..next time mummy blk sana bawak lagi utk awak ye..

    ReplyDelete

ReeNaJoe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...